Nurrrr Kızlar çok yeni anneyim 🥰😂🙄 17 günlük kısır gaz falan yapar mı acaba deneyimleyip bilen var mı yardımcı olur musunuz rica etsem
Aley_ Nurrrr Bol bol kimyon ile yiyordum çok canım istediğinde. Ama tabi her bünye aynı olmayabilir. Size gaz yapan bana yapmayabilir, biraz deneyerek öğreniliyor. Mesela bulgur bende de bebekte de bir sıkıntı yaratmamıştı ama başkalarında yaratabiliyor.
Minnaktosbik Nurrrr valla. Ben yiyorum dayanamıyorum 🤣 herşey gaz yapıyor zaten üç ayı atlattık 😅 artık
Aley_ Nurrrr gündüz yiyip sonra da kullanıyorsanız gaz damlası verin, en aza indirmiş olursunuz riski
Masal_m Nurrrr her bebek farklı aslında kimine yaparken kimine etkisi olmuyor. Ama canınız istiyorsa biraz da olsa yiyin lütfen kimyon atın yada çayını yapıp için
Yagmursonrasitoprakkokusu Nurrrr evet yapar. Ben de 15 günlükken bilemedim, yedim. O gün bebeğim gazdan delirdi resmen yavrum. Ama güzel de süt yapıyor 😊
Nurrrr Yagmursonrasitoprakkokusu oyyyyy yaaaaa demin çok çok az bir iki kaşık yedim bol kimyon döktüm üstüne inşallah bişi olmaz 🥴🙄🙄🤲