eda_16 Bebeğim şuan 3 aylık emziğe alıştırdım ama anne sütünü fazla yemiyor doğru mu yaptım bilmiyorum.
Gorkemkc eda_16 benimde bebeğim 3 aylık doğduğu gün emziğe başlandı çünkü küveze alındı hiç durmadı hep ağladı şuandada kullanmaya devam ediyoruz emziksiz asla uyumuyor emmesindede bi sorun yok gayet iyi emiyor
mnnakanne eda_16 emzikle alakalı degil bence emzigi bnim oglum 3 bucuk aylıkken aldı şimdi haftaya 5. Ayımız bitecek bir iki hafta önce emmeme sorununu bizde yaşadık doktor bu aylarda nırmal bazı cocuklar red yaşayabilir emmiyosa ucunu tatlandır ver dedi çikolata sürüp denedim düzeldi şükür😊🙏
Umayarikan eda_16 emzikle alakası olduğunu düşünmüyorum 3. Ay itibariyle çevredeki herleyi fark ettikleri için dikkatleri çok dağınık 3. Ay itibariyle azalıo beslenme meme reddi değil bence canım üzülme. Benim oğlumda 4 aylık aynı şeyleri yaşıyoruz 2 saatte bie değilde 3 saatte bir emiyor acıkınca zaren saldırıo merak etme
Yarim_Kilo_Kiyma Doktorumuz gece için bize emziğe alıştır demişti hep memede uyuyor yoruyorsun çok beni, ama meme reddine başlarsa emziği kes demişti 36 günlüğüz Buarada. Emziğide hiç istemiyoruz buarada😤
eda_16 Yarim_Kilo_Kiyma avent ultra air emziği denersen memnun kalırsın bende sadece az emiyor korkusu var
HGu Gorkemkc aynı şeyi yaşadım doğdu küveze alındı 10 gün durdu orada zaten hem emziğe hem biberona alışmış geldi
eda_16 Yarim_Kilo_Kiyma şahsen ben çok memnun kaldım. Hangi emziği denediysem tutmadı eminim sizin bebeğinizde tutacaktır.
EslemDilan Aysegul3506 damaklı damaksiz denedim her türlüsünü almiyor oguruyor kusuyor ne biberon ne emzik 🤪