Melikederinakinnn Alerjik bebek anneleri yardiminiza ihtiyacim varr kizim sadece evolvia rp yi iceblyo digerlerini aslaaa ama oldugum yerdeki eczanelerde bizde yok dendi ve mama raporumuzda var dun bitti mamasi ve bulamiyorum nerden bulucam ben bu mamayiii…
Sevimliannee Melikederinakinnn genelde depolarda oluyo eczaneler oraya sordular mı? Eger depodada yoksa internetten sipariş verin en azından bi kutu
Melikederinakinnn Sevimliannee interntte bulamadimki nerden siparis vercem oldugum bolgedeki eczaci firmaya ulasanadi haftasonu diye
Sevimliannee Melikederinakinnn hafta sonuda olsa depolardan getiriyolar diye biliyorum canım ama. Hiç yoksa internettende gec gelir sanki nöberci eczaneyle bi tekrar konusun depolarda olup olmadığını sorun bi
Melikederinakinnn Wolverine insallah ya kullanan yokmu bisuru kisi kullanyodu bu mamayi simdi kimse gormuyor bile
Melikederinakinnn Sevimliannee canm zaten nobetci eczane oldugum yerde iki tane vardi orayida aradim biz mama satisi yapmyrz dedi malesefki
Melikederinakinnn Sevimliannee canm hangi internet sitesinde var nerse gordun bana link atarmisin sitelerde yok satlmyan bi mama
Wolverine Melikederinakinnn ya ben çok mama kullandım oğluma ama alerjik değiliz raporlu mama hiç bilmiyorum ☹️☹️
Sevimliannee Melikederinakinnn alerji mamaları parayada satılıyo mamanın adını yaz google a. Trendyol gitti gidiyorda vardı. Yasak mı bilmiyorum ama isimleri bınlar
Sevimliannee Melikederinakinnn facebookta alerji ile yasam platformu var oraya yazın aynı ilde olanlar yardım edebilir belki ellerinde vardır
Sevimliannee Melikederinakinnn canım eger hiç yoksa yazık cocuga ara polisi durumu anlat onlar yardımcı olurlar sokaga cıkma yasak oldugu için mutlaka yardım ederler. Yakın cevreden bulurlar belki
Zeynepazram Melikederinakinnn instagram adresleride var alerjiyle yasam dernegi yorum yazın gören olur bizde hic mama kullanmadık ama yarın herhangi bir doktordan rapor cıkarabilrsin diye biliyorum veya eczaneye sor raporu onlar cıkarabılıyo mu diye
alpin-annesi Melikederinakinnn mesafesi biraz uzak bile olsa daha büyük olan eczaneleri arasanız belki bulabilirsiniz