Ensarmomy Güzel anneler çok güzel bir kitap tüm annelerin okuması gereken bebeklerimizin geleceğine en güzel yatırım beyin gelişimleri diye düşündüm ve sizinlede paylaşmak istedim🥰
Burcem Ensarmomy ben onu okudum güzelde bir kitap fakat çok bilimsel terim var ya bir sonraki sayfaya geçince unutuyorum hemen 😀
Burcem Ikrazumra19 özeti ilk 3yıl beyin gelişimi açısından önemli olduğu bebekle diyaloğun önemini vurgulayan çocuğumuzla bol bol anlamlı ve farklı kelimeler ile konuşarak dil ve zeka gelişimine katkıda bulunmak 🌸
Ensarmomy Ikrazumra19 çocuklarımıza ebeveyn dili ile nasıl güzel bir beyin inşa edebileceğimizi anlatıyor ve neler yapmamız gerektiğini nasıl konuşmalar yapmamız gerektiğini örneklendiriyor ve anlatıyor akıcı bir kitap çok tavsiye ediyorum
MotherQueen Çok gördüm bu kitabı edinmek istiyorum ama fos çıkarsa çocuğumdan çaldığım vakte acırım 🤪
Ensarmomy Balkizlarim rica ederim zeka küpü çocuklarımız olsun dilerim 🥰bu ülkenin buna ihtiyacı var çocuğu yetiştirmek kadar geliştirmekte önemli 🦋