Elizaninanasi01 Kizlar 5 gündür koku alamiyorum parfümü burnumun dibine kadar getiriyorum yok kokusu gelmiyor koronamiyim hafif burnum akıyor ve doğum etmeme çok az kaldı
SevgiDemir Elizaninanasi01 Bende koku almadığm zaman anladım covid olduğumu canım büyük ihtimalle olabilirsin
AysunFatih Elizaninanasi01 Bende eklem ağrısı çok fazla dün başladı inşallah 15 gün çekmem bu ağrıları geçmiş olsun test yaptırın bence
Elizaninanasi01 AysunFatih evet var ama 37+5 hamileyim ona bağlıyordum agrilarimi belki gerçekten kovidim ve ağrılarım o yüzden
Emn_trm Elizaninanasi01 benim tek belirtim koku kaybıydı pozitif çıktım umarım degilsinizdir ama test yaptirin
Elizaninanasi01 PrensesimDuru nasıl bı süreç peki evdemisin kızım var küçük kayinvalidemle yaşıyorum onlara yaklasmamam gerek nasıl olacak dogumuma da 10 gün kaldı sezeryan olacaktım erkene mi alirlarr bekler lermi
PrensesimDuru Elizaninanasi01 evdeyim benim de bir kızım var maske takıyoruö beslenmeme dikkat ediyorum. Büyük ihtimal sizi doğuma alacaklardır bence sağlıklısı da o. Bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah