SertapHilal Bebeğinizi kaç saatte bir ve kaçar dk emziriyosunuz güzel anneler ? Benim bebeğim bazen saatte bir bazen de 2 saatte bir emiyo, en fazla 10 dk
MotherQueen SertapHilal maşallaj iyi emiyor benimki de 4 aylık 3-4 saate 2-3 dakika emiyor oda yırtınarak 😔
Gamze-S SertapHilal valla bıraksam her dk emer. Son bir haftadır gece de saat başı uyanıp emiyo öyle uyuyor artık çok yoruldum
Hulya_ SertapHilal Gündüz 1 bucuk 2 saatte bir, gecede 3 veya 4 saatte bir emiyor.. Gündüz kısa emiyor çabuk emiyor gece daha yavas ve uzun emiyor, büyüdükçe daha hızlı doyuyorlar galiba 😊
InancDemir20 SertapHilal 4.5 aylıgız huysuzlanınca genelde emziriyorum bes dk emıyor 1 saat bazn 2 saatte bir emiyor
Cizi-kraker Emme süresi kısaldı 4.5 aylığız süreli veremiyorum artık çabuk açıkıyor o yüzden her istediğinde veriyorum gece sadece bı kez emiyor uykuda olduğu için baya uzun emiyor
tardis Benimki gece saatte bir emiyor nerdeyse. Gündüz canı istediği zaman ama meme reddi başladı gece uykusunda güzel emiyor.Gündüz peşindeyim emsin diye.Dakikasını hiç bilmiyorum.
SertapHilal tardis Benimkide çok az emmeye başladı ataktan sanırım. Emsin diye bi tarafımı yırtıyorum ama zorlamadan tabi 😂
SertapHilal MotherQueen Bıraksam benimki de senin ki gibi canım ama ben bi şekilde kandırıp emzirmeye çalışıyorum müzik falan açıyorum şarkı söylüyorum öyle uzuyo emme süresi biraz
BrcnBlgn MotherQueen Ayni benimki szn bebeginiz benimki 3dakkayi bile doldurmuobsureklibpesndeim delircem Nezamn basladi sznki
MotherQueen SertapHilal benimkide uykuda alıyor zorla uyutuyorum 😕 emziriyorum inşallah düzelirler ya biran önce hayır kilosuda iyi zayıflayacak diye korkuyorum
Nazo42 MotherQueen aynı sorun bizde de var emzikle uykuya daldırıyorum öyle emzirebiliyorum yoksa uyanıkken asla almıyor 1 buçuk aydık böyle düzelmedi