gamzelikizim 4 gün oldu tam 4 gündür agridan geberiyorum dün hastaneye gittik parol serum verdiler sabah 11 de basliyo aksam 9 a kadar agriyo deliricem artik sac kaşım ve gözüm zonkluyo
Canannn38 gamzelikizim Çok geçmiş olsun migren bendede var ve berbat birşey 2 gün önce bendede oldu aksam basladı diğer günün akşamına kadar bide benim başım ağrıyınca istifar da ediyorum su bile içemiyorum çok zor bi durum gerçekten Allah şifa versin inşallah biran önce geçer Gözünüze eşarp bağlayın karanlıkta uzanmaya çalışın
Mom091 gamzelikizim 2-3 gün önce sabah bir tuttu gece 1 e kadar. Kıvrana kıvrana ağladım gözüm çıkıyordu sanki. İnsanın burnu ağrır mı? Burnum bile zonkluyordu. Ne yaptımsa geçmedi. Gece 1 gibi azaldı biraz. Sonra uyuya kalmışım artık yorgunluktan. Varsa bir çaresi söyleyen çok sevaba girer valla
gamzelikizim Canannn38 hepsini denedim yok yok yok valla deliricem artik iki gun yasak vardi esim idare etti çocuğu yarina gecmezse napicam gittikce artiyo
Canannn38 gamzelikizim Trendyol da migren taşı var fiyatıda çok uygun ben kullanıyorum o rahatlatıyor isterseniz alabilirsiniz naneli bişey suda ıslatıyosunuz biraz anlınıza sürüyosunuz masaj yaparak iyi geliyor
Canannn38 gamzelikizim Hamileyken de ağrım oldukça kullanıyordum malum parol içilebiliyor sadece migreni de parol geçirmiyor malesef migren taşı iyi geliyor onu sürdükten sonra üstüne de biraz uyku rahatlatıyor