humaalya-12 24 günlük kız bebeğim var ve gece gündüz aşırı huysuz. Gazı çıkıyo kakasını yapıyo emiyo hatta sütüm sürekli emdiği için az geliyordur diye geceleri hip mama kullanıyoruz ama çok huysuz çok ağlıyo kontrolüne bir hafta var acaba gaz damlası alıp kullansak mı yardım edin kızlar 24 gündür uykularım asla yok 😣
Belinaysmom humaalya-12 kendindin rezene çayı tüket günde bi fincan sabahları akşamda kimyon çayı güzel gaza yardımcı bize dr. Metsil gaz damlası vermişti 2 aylık oldu kizım Allaha çok şükür gaz falan kalmadı şeytan kulagına kurşun çok zorladığını görünce veriyorum sadece damlayıda muhakkak isteyin damlayı
Hsrtgndz humaalya-12 bizim de öyleydi kizum gaz damlası alıp eczaneden doktora sarıp kullandık şuan 3aylikoldu ve artık kendi çıkarıyor masajla falan bitti ilacimizda zaten tekrar almaya gerek kalmadı çok etkili bı ilaç hem gaza hem kaka ya yardımcı oldu bize sabsimplex
Eylulumsu humaalya-12 gaza yapacak hiçbirşey yok Allah sabır versin benim kızımında 15 günlük başladı +kolik bebekti o ağlardı ben ağlardım bağıra bağıra ağlardı gaz yüzünden şuan 2 ay 22 günlük Allaha şükür çok çok azaldı sadece sabır edin geçicek bir durum 1.500 ₺ gaz ilaçlarına para verdik denemedğimiz ilaç kalmadı bağırsak düzenleyici olarak bıogaı verdi doktorumuz bebeğime ıkınma yapınca maflora geçtik aklınız da bulunsun sizede büyük ihtiamal ikisinden birini verir bıogaı yaramazsa maflor deneyin bagırsak düzenleyici düzenli olarak kullanın gaz da azalma sağlıyor
Muhasebeciana humaalya-12 oncelikle gozun aydin canim benmde kizim 2.5 aylik bizde gaz damlasi ise yaramadi dokrorumuz bjze dogdugu gun biogai vermisti bagirsaklari icin ancak tek basina yeterli olmadi ve kizim gece 11 de canindan can kopariyomusuz gibi aglamaya basliyodu kolik tanisi konuldu maflor + verdi doktprumuz onla ikisini iciriyorum arka arkaya yine sabaha kadar uyumuyoruz ama enazindan aglamalarimiz kesildi hatta biogai ve mafloru bikac saat araliklarla verdim o gece yine mahvetti bizi kizim simdi gece 10 da ikisini ust uste veriyorum ama her bebek bir degil bi arkadasin cocuguna icirdik mafloru onlarda o gece rahat etmisleer bio gai vermeden tek basina onlara fayda etmis doktoruna danisarak doktorunuz alin derse alin canim
humaalya-12 Belinaysmom damlayı kullanmadan önce sizinde aynı sorunlarınız var mıydı yani hep biz çıkarttırıyo ruz gazını. Ama geceleri de uyumuyo sonuçta yeni doğan bebek sürekli uyuması gerekiyo 😣
humaalya-12 Belinaysmom her gün düzenli bi şekilde içiyorum rezeneyi. Doktorumuz bir aylık olmadan damla vermem dedi ama çok zorlanıyorum asla uyku uyumuyo sürekli ağlıyo 😣
Mcan humaalya-12 doğumdan 5 gün sonra kontrole gittiğimzde doktor muayene ederken direk dedi gazlı bi bebek diye daha 3. Günde gaz sancısı vardı yavrumun bize hemen biogia gaz damlasını kullanmamızı söyledi onu bitirdim metsil bi süre işe yaradı gibi ama tekrar aynı şuam zinco kullanıyorum rezene ve kimyon veriyorum kendimde içiyorum 2 aylık olduk eskiye göre daha iyi ama hala Uykuda bile kıpır kıpır bazk günler çok ağlıyor avutmak mümkün değil. Siz yediğinize içtiğinize dikkat edin takip edin kendinizi ben süt içmeyi bıraktım sanki onunda etkisi var bebeğimin bşraz daha rahat olmasının
Babylove Bizim de 20.günden sonra başladı gaz sorunumuz. Sab simplex, metsil,biogai denedik hic biri işe yaramadı. Bende artik gaz damlası kullanmayı bıraktım, masajla ve doğal yollarla çıkarıyoruz gazını. Suan 2 aylık oldu ve gazı azalmaya başladı artık 🙏
Yelizdemir humaalya-12 kimyon çayı yapıp için sütten bebişe geçer rezene anason İcin Bi çay kaşığı bebişe de verebilirsin yada en etkili yöntem Bi cimdik kimyonu Bi çay kaşığına koyup üzerine kendi sütünüzü sağıp bebişe içirebilirsin bizde cok gazlıydık bunların hepsini yapıyordum birde gaz damlası da kullanıyorduk