Ummuhan01 Kızlar benim kızın 6 buçuk aylık ve bu zamana kadar dönemiyordu. Daha 2 gün önce dönmeye başladı çok şükürler olsun ama bugün koltuktaydi koltuumuz büyük biraz düşmeyecek şekilde koltuğa koydum ama koltukla yer mesafesi o kadar yüksek değil allahtan 🙏 ben mamasını hazırlamak için mutfağa gittim eşim de salonda diye bakar diye çocuğa işime devam ettim ama kızımın düşeceği aklımın ucundan bile geçmezdi eşim de soba yakıyordu oda dikkat etmemiş kızımın orda olduğunu sobaya dalmış yoksa o da dikkat ederdi sonra nasıl olduysa bir ağlama sesi geldi eşim hemen koştu kucağına aldı yavrum nasıl ağlıyor ama karnının üstüne düşmüştü yani kafası yerde değildi . Orasına burasına baktık ağrısı yada morarma var mı diye çok şükür yok bu olay da 1 buçuk saat önce yaşandı şimdi kızım uyuyor ama ben uyuyamadım başında beklicem çok korkuyorum netten baktım kusma veya gözde seğirme olmazssa korkulacak birşey olmayacağı yazıyor. Ama ben kızıma mama yedirdim düştükten sonra üstüne emzirdim hafif kustu 😑 ama çok şükürler olsun halinde kötü birşey yok şuan o kadar kötüyüm ki kızlar lütfen birşey söyleyin 🙏
Sevvoo Ummuhan01 telaslanmayin takipte kalın insallaah bsy olmaz. Düşebilir bebekler malesef biz de öyle düştük bi kaç kez 24 saat gozetleyin kusma dengesizlik segirme gibi şeylere dikkat edin endişe etmeyin bi sorun yoktur inşllah 😘
Denizkum Ummuhan01 aklınızda bulunsun herhangi bir düşme sonrası bebekler 2 saat uyutulmaz gözlem yapılır gözler takip edilir çok geçmiş olsun 🙏🏻
Ercanekininannesi Sarı safra gibi kusarsa acile götürün ama endile etcek bişi yoktur canı acısa zaten uyumaz sürekli ağlardı
Ummuhan01 Ercanekininannesi Normal süt kesiği gibi kustu yani benden emdigini biraz geri çıkardı çünkü mamasını yedirdim üstüne emzirdim
Ummuhan01 NaimeYilmaz Çok şükür şimdilik çok kusmak yok şimdi de uyuyor ama inledi yeni yaa 😥 şimdi inledi
Ummuhan01 Sevvoo Kusma az bisi oldu şimdi uyuyor ama yeni şimdi inledi yanındayım şuan yatağına yatırmadım beklicem başında 🙏
Ercanekininannesi Ummuhan01 ozaman sorun yok fazla geldiği için kusmultur. Benim oğlumda 2aylıkken koltuktan düşmüştüde doktor arkadaşım öyle semişti panik yapılcak ni şey yokmş sadece tepeleme düşerse sorun olabilirmiş