Surv18 Arkadaşlar merhaba.bebeğim çarşamba gecesi ateşlendi 39lara çıktı😰 sabaha doğru sırtında kızarıklıklar başladı.karnında da vardı döküntü ama o bezi bi beden büyük almışız biraz ondan tahriş olmuştu.doktora götürdük kanları temiz doktor viral bişey geçiriyor büyük ihtimal dedi.3 günden fazla sürerse getirirsin demişti.karnı için dermatit dedi yinede alerji testi aldı bi de losyon verdi kuru kalmasın cildi diye.cuma akşam ateş bitti ama sırtı daha da kızardı ve karnından boynuna kadar böyle oldu.bi bakar mısınız😰😰😰
Eliftav Surv18 6. Hastalık,3 gün ateş sonra ateş bitiyor döküntüler başlıyor,3. Gün sonlarına doğru döküntüde bitiyor,eğer ateş ve döküntü aynı anda varsa hiç durmayın direk doktora gidin
Surv18 SoNsUzBaHaR yok ondan hiç bahsetmemişti ama ben okuduklarımdan biraz 6.hastalık gibi düşündüm.sizlere sormak istedim
SoNsUzBaHaR Surv18 benim oğlum da iki hafta önce geçirdi 3 gün ateşten sonra böyle döküntüleri oldu dr altıncı hastalık dedi ondan sordum. Muhtemelen sizinki de öyle, geçmiş olsun.
Gokceninannesiiyim Surv18 geçmiş olsun. Yüksek ateş durumlarında bebeklerden böyle döküntü oluyor sırtında göbeğinde.
Aselbuk Alerji bu yedigin birseymi dokundu acaba cocuga olabilirde bizde 1 yasina kadar cok cektik boyle gecmis olsun rabbim şifa versin
Surv18 Aselbuk ya şimdiye kadar yediklerinin çoğunluğunu 3 gün kuralıyla verdim.dün akşam bi köfte yaptım soğan sarımsak galeta unu kimyon karabiber koydum .bi galeta unu farklı olarak bi o var bebeğim 10aylık.gün akşamdan beri geçmez miydi? Bi de sırtındakiler ilk ateşlendiğinde de vardı o zaman da farklı bişey yememişti😭
Surv18 Eliftav ateş bitti döküntü başladı.yarın götüreyim diyordum ama şimdi mi götürmeliyim bilemedim😥
Aselbuk Surv18 alerji hemen gecmiyo onun kremleri var beyaz disi lacivert bi krem onu suruyodum tum vucuduna o vucudunda kuruyodu oyle bi kremdi hep onu kullndim ne zaman alerji oldugunda ama 1 yasindan snra cok sukur duzeldi ama senin alerji gibi duruyo senin yediginle alakalida olabilir galeta ununu cok bilmiyorum belki oda yapabilir alerji ateş yapar o kremi kullan bana doktor dediki vucudunda ne kadar alerji olursa içtede oluyo dedi cocuga batar huysuz olur dedi ateste yapar dedi eger kremin yoksa alerji icin yarin bi saglik ocagina gidip goster onlarda veriyo kremi
Eliftav Surv18 3 gün ateş, ateş bitince döküntü olucak dedi doktorumuz,eğer ateşle birlikte döküntü olursa gelin demişti,bizim ateş bitince döküntü olunca gitmedik ama sizde ki de 6. Hastalık mı bilemiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem