Mltmnrmn Bebeğimin üç gün önce kakası yeşile döndü. Ertesi gün hiç kaka yapmadı. Bugün yine yeşildi. Aslında siyaha dönmüş bir yeşil. Ateş huysuzluk gibi bir sorunumuzda yok çok şükür. Başına böyle bir olay gelen var mı?
Erenin0809annesi Mltmnrmn evet canım benimki 4-5 günde bir yapıyor yeşil benimkide mama yediği için bide mama kokuyor benimkinde de huysuzluk yok ateş yok 😊 telaşlanıyorsan doktora bir götür 😊
Mltmnrmn Erenin0809annesi Erenin0809annesi Happydef twinsmomYY Miraykiz58 Zeynonunannesiiiii Bende mama vermiştim ondan sonra ortaya çıktı demir ilacı iki aydır kullanıyoruz daha önce hiç olmadı. Belki üşütmüş te olabilir. Bunların hepsi olabilir 🙂
Erenin0809annesi Mltmnrmn bilmiyorum canım karnı falan öyle ağırmıyo beş günde bir yapıyor doktora sordum koyun gibi kakasını yapmıyorsa bir sıkıntı yok demişti geçen hafta getirdiğimde 😊
Mltmnrmn Erenin0809annesi Benim bebeğimin de kokuyor ishal desem değil bugün iki kere yaptı dün hiç yapmadı ama yeşil. Ateş huzursuzluk karın ağrısı olsa şüphe duyacağım ama bunlarda yok. Hastanede kaka tahlili isteyecekler ne zaman kaka tahlili isteseler bebeğim yapmıyor 😊
Erenin0809annesi Mltmnrmn evet benimki dört beş günde bir yapıyor ama birşey yok bence uzun süre yapmadığı içindir hiç ağrısı sızısı yok Allaha şükür kabızda değil mama yiyor ondan olabilir yeşil