seymaaras banuyusuff Ben kullanıyorum. Yani sadece şampuan, sabun ve yağını. Çok memnunum. Kokusuna hele hayranım😀
elha_3 banuyusuff dalin ve ürünleri benim bebeğim cildi hassasolduğu icin de alejik yaptı doktor önerisi ile değiştirdik kullanmiyoruz
Eminos banuyusuff hediye geldi sampuani kullandim ama gayet iyi durulamama ragmen bornozu sari sari oldu kafa kismi bitince tekrar almam kokusu da 2 gun duruyor sampuanin bebegimide rahatsiz ediyor mu bilmiyorum guzel kokusu klasik dalin iste
Masal_m banuyusuff benim kızımın gözlerini yaktı sanki yani yıkanırken de ovaladı hep gözlerini sonrasında da kızardı ilk ve son oldu bir kez kullandım😊 20aydır mustela kullanıyoruz şampuan olarak çok memnunum.
AybarsMoms banuyusuff Şampuanı, sabunu, ıslak mendili, bebek sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı, bebek kolonyasını kullanıyorum hepsinden de çok memnunum kokusu çok güzel hemde kaliteli sonuçta senelerin bebek markası
Mommy_ banuyusuff Dalinin adı bebek ama icerigi bir bebeğe uygun değil 🤦🏼♀️ Bugüne kadar hiç kullanmadim, kullanmayı da düşünmüyorum.
bsrkya banuyusuff Doğduğundan beri şampuanını kullanıyorum kokusuna bayılıyorduk çünkü eşimde bende içeriği temiz olmadığı söyleniyor ama bizim çocukluğumuz neyle gecti ki etrafımdada çok kullanan var hiç bir sorun yaşayan görmedim tercih meselesi
Minnaktosbik banuyusuff bende kullandım konak yaptı doktorum değiştir dedi mustela konak şampuanı kullanıyorum canım ☺️
elif-emirinannesi banuyusuff kızımın cildi hassas olduğu için hiçbir bebek şampuanı kullanamıyorum. O yüzden oğluma da almadım. Ama kokusunu çok güzel.