Raziyengin17 Selam annelerim💞hangi kanguru modelini tercih ettiniz .birde solomom her yöne modelini kullanan var mı??
gezgin Raziyengin17 merhaba, ben tuniko.com’dan neko switch yenidoğan kanguru aldım . o kadar pratik ki .. aldığım en güzel şey kesinlikle tavsiye ederim. üstelik ergonomik bir kanguru. bebekle büyebiliyor. çok araştırdım ve aldım 🌸
asyasare Raziyengin17 ben solomombaby kullaniuorum canim asiri memnunum diyemem idare ediyoruz iste. ama simdiki aklim olsa o kadar kaba bir sey almazdim chicconun kangurulari daha hafif geliyor bana. ama her yone kanguru alma hangi marka olursa olsun. cunku bebeklerin anatomi geregi pozisyonlari M bacak sirtlari da C seklinde olmali. yani kurbaga gibi oturmali. sen bebegi disa donuk oturttugunda sirtinin C sekline gelmesini engelliuorsun ve duz oturuyor. bacaklarda karina dogru cekili M seklini almiyor ve asagi sarkiyor. bu da kalca cikikligindan tut bir suru anatomik sorunu beraberinde getiriyir. zaten o kangurularinda icinde yazar 10 dakikadan fazla oturtmayin vs diye. o nedenle bebek sana bakarak oturmali bosuna her yone diye fazla para verme
ikizlerinannesi2985 Raziyengin17 ben elelebaby den aldım. Ergonomik çift pozisyonlu. En son indirimdeydi.229 yerine 139 a aldım. Görümcem kullanıyor çok memnun. Solomonbaby e sordum ama bana fiyat yüksek geldi. 2 tane alacağım için yüksek geldi.
Tadali Merhaba canım, ben mamadusbaby den yeni doğan aparatıyla aldım kaliteli bel destekli kullanışlı bir kere kullandım ben memnun kaldım ama benim kızım içerisinde durmadı o yüzden şuan da kullanamıyoruz 🙄☺️