ErdoganEda Kızlar gece bebegim bezini degiştiriyorm çişi yok çok azıcık idrarı oluyor 3 yada 4 gündür böyle gündüzleri akşamları iyi yapıyor niye böyle geceleri dolu dolu yapmıyor yok gibi bi şey nerdeyse
ZeynepppDefnneee ErdoganEda bebekler belli bir süreden sonra büyük insanlar gibi gece çişlerini tutarlarmış. Benim kızımda yaklaşık 2. Ayından beri gece çok az yapar. Uyanınca sa yarım saatte yeni bezini tamamen doldurur. Gece az çiş yapmalarını normal diye okumuştum.
ErdoganEda CigdeminMevasi Bi de gazı çok fazla oluyor kendini sıkıyor inliyor bu yüzden de olur mu acaba
CigdeminMevasi ErdoganEda sanmıyorum gazı oldğunda çişleri azalmaz gaz damlası kullnıyormusnz belki rahatlar biraz
Mysunshines17 ErdoganEda Bebeklerin gece az çiş yapmaları normal uykuda oldukları için tutabiliyorlar, arada uyanma şıklığı fazla değilse yapmaması normal.karsolankyor eğer gün içinde de az yapıyorsa doymuyor olabilir ama gece çiş durumu çok uyanan bir bebek değilse açıkçası doyma konusunda kriter değil diye biliyorum
Mysunshines17 ErdoganEda Muhtemelen uyandığı zaman ilk bez değişiminde gece yapmadığı çişini yaptığını fark edeceksiniz
ErdoganEda Mysunshines17 Bi de Bi şey sorabilir miyim bebegim dünden belli 5 dakika emiyor uyuyor böyle degildi emiyordu uzun uzun
Mysunshines17 ErdoganEda Simdi siz cisini az yapıyor ,uyuyor ve az emiyor deyince açıkçası aklıma acaba idrar yolu iltihabı olabilir mi ki diye geldi ,satılan Pine Smart idrar yolunu tespit eden bez vardı ondan denediniz mi hiç ? Belki kontrol edebilirsiniz ..
ErdoganEda Mysunshines17 idrar tahlili yapılmıştı Bi sorun yok büyük bir ihtimalle az mi emdi öyle oldu bilmiyorum
02022020 ErdoganEda gündüzleri dolu çişli bez alıyormusunuz pipi ucu deliği kapanmıştı bizim dikkat edin gündüz dolu dolu yapıyorsa yada altını açık bırakıp bakın damlaya damlaya mı oluyor çişi takip edin eğer böyle bişey yoksa arada geceleri yapmadıkları oluyor sık emzirin susuzda kalıyo olabilir takip edin 2 gün kadar anlarsınız ne olduğunu
02022020 ErdoganEda sorun yoktur ozaman ağlama şikayetide yoksa. 2 saatte bi emzirin siz zaman zaman oluyo