Eminep Kızlar 6 aylık bebegım bi anda kucaktayken belini arkaya doğru artı ve ağlamaya başladı bı sıkıntı olur mu uyudu şimdi uyumazdı bu saatte korkuyorum
Sulegorkem Eminep ağrısı sızı olsaydı yada incinmiş falan ağlaması durmazdı çünkü meraklanma bebeklerin kemikleri ve kasları bizim gibi değil daha esnekler çok korkmana gerekyok yani dediğim gibi bir sıkıntısı olsaydı ağlamaya devam ederdi uyuyamazdı yani 😉
03saliha06 Eminep korkma canım acısı olsa uyumazdı bence yinede istersen yarın doktora bi götür inşallah birşey olmamıştır
Eminep 03saliha06 altı ay boyunca ılkkez hep dıkkat ederım gözümden sakınırım ama bugün iş yaparken kucaktaymış arkaya atmış kendını ağlayınca kostum çok korktum 🥺
03saliha06 Eminep dogrudur canım olucak böyle şeyler düşe kalka büyüycekler cok agladı isr gece uyumadıysa falan tedirgin olabilirdin ama şükür yokmuş öyle şeyler
Eminep 03saliha06 şükür bı sıkıntısı olmadı götürdüm doktora 🤲🏻Allahım kımseyı evladıyla sınamasın acılarını göstermesin melek yavrularımız canımız herseyımız onlar 👼