HatFer135 Defne17 bence size daha da battı bu yüzden bu kadari 👍👍😀yoksa bu kadar insan içinde neden sizi bu kadar rahatsız etsin demi
Senemmm11 HatFer135 birşey ispatlama derdim yok ki postu açan sensin birşeyler ispatlamak isteyende sensin. Ama gerçekten yaşını merak ediyorum söyler misin Allah için 😅
Defne17 HatFer135 guzel eglendiriyorsun o yüzden yoksa nasil geçsin zaman sen ara ara gel eltinle olanları da anlat gönlümüz şenlensin 😀😀
Bebiskomm Senemmm11 ya sallıyp bosverin takmayın alsın kendi resmiyle beraber buraya takıp atsın bakim 😂😂
Senemmm11 HatFer135 senin IQ seviyen ne ana yaşıma ne beyin yaşıma yetişemez baya alt sınırda kalır 😅😅
turansmom Deletedmom5284 Hep hayalimdibbir kuyumcu kocam yada kayinpederim olsun altına alerjim var diye yüzük bile takamiyorum Allah verdi cezamı😂😂😂
HatFer135 Defne17 bende çok eğlendim emin ol burda okuyup okuyup gülüyoruz meğer Trabzon seti sizin kanayan yaranizmis🤣
Bebiskomm Senemmm11 😂😂aynen canım sıralı pırlanta gerdanlık onerin varsa alabilir miyim acaaba resim filan kararsız kaldımda seninkilerden gosterirmisin bana da fikir olsun ♥️😂
Defne17 HatFer135 herkesin kanayan acıyan yarası bir koca sende var bir Trabzon seti de sende var ama bir görgüsüz de sensin bu kadar iltifat üzerine bunu da kabul et her güzelin bir kusuru vardır sende ki de GÖRGÜSÜZLÜK 😀😀😀
Bebiskomm Senemmm11 tamammm ay insalahh stoklar tukenmemistirrrr senin zevkine guveniyorummm arkadaslar da baksın hem 😂😂💎💎💎💎💎