HatFer135 Hanımlar eşim bana set alacak Trabzon seti düşünüyorum varmı fikri olan sizin beğendiğiniz setler varmı acaba öneride bulunmak isteyen kullanıp memnun olan değişik model fikri olan🎀
elizabeth Nadireyamac 😂😂hamsi tava, muhlama, kara lahana sarmalarının hepsi bir arada olunca trabzon set oluyor arkadaşım 😂
Ege35 Anneoldumbennnn gösteriş işte yani hiç sevmiyorum böyle şeyleri git gör seç aynen katılıyorum 👍
Mina0607 Anneoldumbennnn nekadar kabaca bi konuşma. Arkadaş burdan öneri istemiş zaten. Hemen bi tersleme durumu nedir yanii🤨
HatFer135 Anneoldumbennnn sadece set önerisi istedim başka önerileriniz sizde kalsin burda herşey konuşuluyor bu sizi neden rahatsız etti
Ogullarinaasikanne Tuna-123 üzülme bacim bircogumuz öyle. Birakin altini ay sonunu görürsek bin şükür 🥺
Ftmgzlky Canım benimde Trabzon şeyim vardı tesetturluyum diye pek görünmüyordu gittim Urfa akitmasi seti yaptım çok gosterisli durdu.Akitmalar hoş duruyor
Anneoldumbennnn Mina0607 kuzum alan var alamayan var en büyük hayali olan var yapmayın ya asla gelemem böyle şeylere ayıp günah
Senemmm11 Mina0607 burdan ne önerisi alabilir? Ben ona bi model söylesem onu gidip herhangi bir kuyumcuda bulabilecek mi ? Bulamayacak. Bencede burda öneri almak çok saçma git kuyumcuda seç beğen ne burda gösteriş yapıyorsun
Anneoldumbennnn Senemmm11 sanki burdan biri model atınca gidip aynısını yaptıracak. Kuyumcuda bi ton model var git seç ayıp günah ya . Kaç kişi içinden ah keşke benim de olsa diye geçirmiştir . Kimseye kıyamıyorum😭 üzülen çok olmuştur
Tuna-123 Ogullarinaasikanne çok şükür Cnm üzülmüyorum sağlığımız yerinde huzurumuz yerinde olsun gerisi boş sma bi set olsa hayır demezdim 😂😂😂
Mina0607 Anneoldumbennnn ya tabiki orası öylede bu her zaman böyle ama sokaktan kuyumcu yanından geçsede içi geçiyo insanın. Ama arkdşta heves etmiş demekki sormak istemiş. Yinede terslemek olmamış. İyi geceler dilerim🌸
HatFer135 Anneoldumbennnn canım bence bunda alınacak bişey yok sonuçta. İnanın bende çok sıkıntılar çektim mahrum olduğum çok şey oldu ama kesinlikle kendimi başkasıyla kiyaslayipta uzmuyorum sonuçta herkesin yaşantısı kaderi maddi durumu şansı çok farklı. 🤗
Ogullarinaasikanne Tuna-123 cok şükür halimize bizden kotuleride var. Ahahaa hangi kadin hayir derki tek temennim bu virusun bitmesi sagligimiz canim 🤲❤️
Rayihaaa Tuna-123 ah düşünceli bacıım güç halkası ne etsin bizim gibi fakirlere 😁 bize Trabzon hasır halkası gerek ancak o kurtarır bizi😁şaka bi yana her halimize şükür 🙏
Senemmm11 Anneoldumbennnn yani söylediğimiz modeli gidip bulabilecek mi bulamayacak. Burda asgari ücretle geçinen kaç tane anne vardır Allah bilir. Millet değil seti ay sonunu zor getiriyor o gelmiş set önerisi Trabzon seti bilmem ne soruyor
Esracankirli Anneoldumbennnn HatFer135 eskiden 2 metreli kolye zincirler olurdu bilir misiniz onlardan aldırın bence hoş duruyor hemde satarken değerinden düşmüyor artıyor