Mihranimmm Benim kızım 9 ay 4 günlük emekleme surunme yok konuşmaya da çalışılıyor ayaklarının ustune bile doğru düzgün basmak istemiyor yürümek istemiyor çok üzülüyorum
ant331 Mihranimmm 9ay 10 günlük emekleme yok. Kolundan tutunca yürüme isteği ile hareket ediyor öyle tam tabana basama yok parmak ucu karışık. Kanepe önüne dayayinca kendi kendine duruyor ama sonra düşüyor. Dönmek isterken yada dengesini kaybedip. Konuşma biseyler diyor ama anlamıyorum. Babaaaa annene bunlar var. Şu sıralar yoğun bir bağırma içinde.
idil1990 Mihranimmm uzulme benimki gasina giricek emekleme hic yok. Donuyor. Desteksiz oturuyor. Emekleme gelisim belirtisi degil. Kollarindan tutuyorum koltuga koydugumda siraliyor. Gelisiminde bi skinti yoksa takilma. Bebeklerimiz biraz hantal ve birdrn yuruyecekler.
Ogullarinaasikanne Mihranimmm her bebek emekleyecek sonra yürüyecek diye birsey yok ki. Benim oğlum emeklemeden 13.ayda birden yürüdü. Ufak oğlumda 8 aylik ondada emekleme sürünme yok yerde yatmayi bile istemiyor cabasida yok abisine cekmis diyorum. Bence kafaniza takmayin 9 ay yurumesi beklenen yurumezse sorun olacak bir ay değil canim 🥰
Cnsuduru 9 ay 3 günlük yürümeye başladı ama ne dönüyor ne emekliyor her çocuk farklı morelinizi bozmayın
Mihranimmm Cnsuduru böyle çok cansiz benim kızım nasil desem bez gibi eğilip bükülüyor sizinki de öyle mi anlatamadım sanirim
Cnsuduru Hadi ,dede ve annene demeye başladı 9 ay 10 günlük ken şuan 9 ay 16 günlük oldu hergün farklı birşey çıkartıyorlar biraz daha sabır 😊
ant331 Mihranimmm dönme falan varmı. Benim arkadaşın kızında da hareket yok eşi ve eşinin kardeşleri hep geç yürümüş doktor genetik faktörler etkili oluyor demiş. Kafana çok takma. Ben bir ara oturmuyor diye diye kafa yemiştim. Baktım çocuk belli bir süre sonra çok güzel oturuyor zamanla oluyor herşey
badew Valla benim kızımın da yürümek ayakta durmak için pek çabası yok,emeklemiyor am acayip dönüyor ve her yere sürünerek ulaşıyor.muzik çalınca oynamayı seviyor 🤦🏻♀️dede hade diyip duruyor
ant331 Mihranimmm ### tamam canım sorun yok emekleme motor gelişim değil. Benim kızımda dönme dışında bişey yapmıyordu ayaklarının üstünde duzgunde durmuyordu uğraşıp durdum.yuruttum ayakta durdurdum. Elinden tutunca kalkmaya çalışıyor mu