Gamzerva01 Bende 15 günlük anneyim ve sütüm azalmış gibi hissediyorum ilk başlarda sağıyordum emziriyordum yinede göğüslerim taş gibiydi suanda yumuşacık sağım yaptığımda ikisinden 60-90 Anca çıkıyor öneriniz varmı acaba yada normal mi zamanla düzelir mi😞
Epifenomen-gkc Gamzerva01 emzirdikçe bebek ihtiyacı kadar çıkıyor göğüslerden emzirdikten sonra mı o kadar çıkıyor
ikiKudurukAnnesi Gamzerva01 göğüslerin zaten öyle ilk zaman ki gibi sertleşmez gün içinde gece uyuyunca sertleşme olur sadece yani benimkiler öyle
pandisko Gamzerva01 Senin yine iyiymis benim iki göğsümün toplamından 30 cc zar zor çıkıyor oda her zaman değil 🥺 24 gün önce doğum yaptım
Coolanne Gamzerva01 ara ara olur problem etmeyin. Olabildiğince uyuyun pek mümkün olmuyor ama fırsatı kaçırmayın. Yemek düzeninizi iyi oturtun doyun tok olun ve ben kesinlikle humana stil tea öneriyorum bende çok işe yaradı denemek de fayda var
Gamzerva01 Epifenomen-gkc evet ama iki gündür bu şekilde günde bi defa sağıyorum öncesinde üç dört sefer sağma ihtiyacı duyuyordum şimdi bebeğim doymaz diye sağmak istemiyorum 😞
Epifenomen-gkc Gamzerva01 endişelenmeyin 10 günden sonra göğüslerdeki süt şişliği geçiyor emzirdikten sonra o kadar çıkıyorsa Eğer sütünüz gayet yeterlidir merak etmeyin zaten doyup doymadığını çişli bez sayısından anlarsınız
momsaylin Gamzerva01 ben bildgm kadariyla 5_6cisli bez olmasi lazm sana tavsiyem surekli sagim yap bebegin uydgu zamanlarda .benim sutum hic yoktu sagarak sutumu cogalltim bebegim 6aylik nerdeyse cok sukur sutum ona yetecek kadar.Ve elle sagim yap ben eelle saginca cogaldi makineler sutumu azaltmsdi
Fatmabkdmr Canım ısırgan çayı iç günde 3 defa falan. Bir de emzirdikten 1 saat sonra falan sağ göğsünü
Gamzerva01 momsaylin genelde iki sefer gece üç sefer felanda gündüzleri değişiyorum şimdilik bende bebeğime sütüm yetmez diye sağım yapmıyordum iki gündür doğru düzgün ama yarından itibaren emzirdikten bi saat sonra sağmaya başlayacağım🙏
pandisko momsaylin Bu zamana kadar hep elimle sağıyordum bugün elektirikli pompa aldım belki çoğaltır diye
momsaylin pandisko elle sag canim inankki pompalar iyi fikir degil 3seti almistim sutu gogusden ancak elle sagim bosaltir bide bebegim surekli emmesi
pandisko momsaylin Meme reddi yaşadığımız için emmiyor canım o yüzden sağıyorum ama sag göğsümün sütü bile inmedi adam akıllı
momsaylin Seher312 gun icimde 7 veya 5 tane cisli besi oluyordu orta dolulukta bazen ful dolu bazen az 2 _3kere bazen 1 kere kakalo bez