Ata0905 Momandminnos 9 aylikken b tipi ile başladık . 11 ve 13 aylıkken iki doz daha uygulanacak. A tipi 12. Ayda tek doz yapılacak. Menenjit malesef çok ağır ve hasar bırakan bir hastalık en büyük korkum . Bu yüzden yaptırıyorum.
anne15 Momandminnos bexsero 5-8-13. Aylarda nimenrix 6-13 aylarda yazdı doktorumuz son dozları kaldı bizim 13. Ayda olcak bitcek artık
Duruparmak Momandminnos her doktorun değişiyor bir de mesela 1 ay geç yaptırmaya başladıysan 1er ay aşı periyodu atlıyor
Duruparmak Momandminnos bexsero 4.ayda ilk dozu yapıldı 6.ayda ikinci dozu yapılacak nimernix e 7.ayda başlayacağız
Momandminnos Duruparmak yAni hem baxsero hem nimenrix yapılıyor öyle mi ben ikisi de aynı muadil aşılar sadece birini yaptırcaz zannediyordum
TospikOglusum Momandminnos menenjit aşısı ikiye ayriliyo nimexrix 7ve 13.ayda,bexero ise7,9ve23.atda belirledi doktorumuz.
Momandminnos Duruparmak sadece aşı komplikasyonlarından korkuyorum yoksa bende yaptırmak istiyorum hemşireyim fakat herşeyi bilmek bazen aşırı evham yaptırabiliyor 🤦🏼♀️