Ubannesii Karnı tok, altı temiz, gazı çıkıyor ama yok asla yatmıyor ve huysuz napacagımı şaşırdım dünde boyleydı 3 gün öncede boyleydı ne yapsam
turansmom Ubannesii Gazı çıksada bazen küçücük bir gaz bile onu rahatsız edebilir canım. Peki hiç aralıksız mı uykusuzluğu yoksa arada uyuyormu?
Zeynept Ubannesii odanın ışığını loş ışık yap,biraz müzik pış pışla kucağında poposuna yavaşça vur hem gazı varsa çıkarır hemde uykuya dalmasını desteklersiniz. Loş ışıktan müzikten ne anlar deme kızım doğduğundan beri müzikle uyuyor
Gultenyus Bezi ütüyle ısıtıp karnına sardık bizimki öyle rahatlayınp dalıyordu denemediğimiz gaz iacı kalmadı bir iki çay kaşığı rezeneyle sıcak bez biliyorum kızacaklar kocakarı işleri diyecekler ama biz bunla rahat ettik.
Fnurkor Ubannesii elınızı karnına koyup tutun yanagına yanagınızı dayayıp pıspıslayın yada gogsunuzde uyutmayı deneyin ellerını sararak
Full Ubannesii cok cektim 15,5 saati gordum hic uyutamadan. Gaz problemi oluyor ne kadar gaz cikarirsa cikarsin hepsini bosaltamadigi icin huzursuzlaniyorlar. Gaz oldukca emmek istiyor emdikce gaz oluyor. Ben biogaia ve sab simplex ikilisiyle gazdan kurtulmustum. Doktorunuza danisin sizin icin en iyi olani onerecektir. Allah kolayliklar versin
Olric11 Ubannesii 16 saat bizimde rekorumuz uykuya dalamıyo gözleri yarı kapalı memede sakinleşiyo bırakınca çıldırıyo
Miine 8canim bn yaşadık kızım tam 3 gün 4 saat uykuyla durdu meğerse büyüme atagiymis dünyayı kesfetmis 1 aylık olunca yaşadık zor durumdu , ama.hepsi geçiyor emin ol , gazi da olabilir mutlaka masaj yap ılık banyo yaptır
Sumeyraas İnternetten beyaz gürültü (white noise) aratıp biraz yüksek sesle dinletmeyi dene. Bizim işimize çok yarıyor.
1prens1prensesannesii Ubannesii benim oğlum da 43 günlükken 3 günde toplam 10 saat uyudu. Ama huzursuz da değildi. Doktora götürdüm tüm tahlilleri yapıldı temiz çıktı doktor bu çocuk çok enerjik enerjisini atamıyor sorun yok demişti..Bir süre Sonra düzeldi