MirzBos İki buçuk aylık bebeğim var üç saatte bir 90 cc mama veriyorum ama üç dört gündür maması bittiği gbi ağlamaya başlıyor sizce yetmiyor mu daha mı fazla hazırlamalıyım bileğisin olan yazabilir mi ?
Edaaa_ MirzBos bebeğin kilosuna göre hesapladı benim doktorum, benimde bebeğim iki buçuk aylık 6 kilo 24 saatte 1000 cc içmesi gerekiyor sen ona göre ayarla demişti.
Edaaa_ MirzBos bu arada ben 3 saatte bir 120 cc hazırlıyorum bazen bitiriyor bazen 100 cc içebiliyor. Gece beslenme süresi de uzuyor. Yani 1000 cc yi bulmuyor çoğu zaman.
Zlhcyln_90 Mama bittikten sonra biberonu cekmeye devam ediyorsa doymuyodur 120 cc yapin icebildigi kadar icer zaten
MirzBos Zlhcyln_90 evet çekiyor o zman fazla yapayım yine üç saatte bir mi vereyim peki yoksa dört mü ?
MirzBos Tospak bende öyle veriyordum ama hemşire çok yedirmişsin biraz azalt dedi ayına göre kilosu fazla çıkınca bide gazı oluyordu bende saati uzattım ama şuan da doymuyor sanki
Tospak MirzBos ben doktoru dinliyorum daha önce sağlık ocağındakiler illa emzir emzir dedi 2 ay aç kaldı çocuğum cocuk doktoru en güveniliri