Edaemekli Öyle birşey var mi yapılıyormuş galiba bende yaptırmak istiyorum ama bebegimi bırakacak kimse yok ailelerimiz uzakta devlet hastaneleri yapıyor mu eve gelip
aksu5334 Edaemekli hiç bişey yapmıyolar evdekileri çevremdekiler hastanede öğrendiler pozitif olduklarını. Evdekileri de karantinaya aldılar belirti varsa yapıyolar yoksa yapmıyolar ağır belirti varsa yani eklem ağrısı koku tat kaybı vs.
Nrnfth Edaemekli Temasliysaniz isminizi veriyolar filyasyon geliyo bize evde yapildi temasliydik her türlü belirti olmasina ragmen yapmamak icin direndiler ama yaptirdik ve pozitif cikti
kukuleta Edaemekli eşim hastanede yaptrdı pozitif cıkınca benim için eve geldiler evde yaptılar beni test
OzgE_K Edaemekli temaslıysanız veya evde pozitif varsa sizdede hastalık belirtisi varsa ekipler gelip kapıda test yapıyorlar
Edaemekli Nrnfth temaslı değilim 2 güne kadar birseyim yoktu dün başladı tat ve koku kaybı sanki nefes almakta güçlü çekiyorum burnum dolu grip gibiyim
Deletedmom95 Edaemekli kesinlikle beklemeyin. Pozitif varsa geliyorlar galiba. Kayınbabam pozitif çıktı öyle geldiler diğer kişilere de yaptılar. Ama semptom varsa yaptılar. Yapılan kişide pozitif çıktı. Nefes problemi yaşıyorsanız anında gidin.
OzgE_K Edaemekli korkutmak istemem ama maalesef tat ve koku kaybı varsa kesin koronadırsınız 😔 bebeğinize yaklaşırken maske kullanın kendinizi karantinaya alın ve mümkünse yarın gidip test verin devlet hastaneleri test yapıyor.