Aleynaydiiinnn bebeğim 8 aylık ne denediysem su içiremiyorum hep boğazına kaçıyor. Biberon alıştırma bardağı çay bardağı çay kaşığı hiç biri işe yaramadı. 1-2 yudum içse şükrediyorum. Bu durumu yaşayan var mı nasıl çözdünüz fikir verir misiniz?
Sevgilimmm Aleynaydiiinnn aynı durumdayız. 9.5 aylık hâlâ su içmiyor. Boğazında da kalıyor. Ben bir çözüm bulamadım. Biberonla veriyorum bazen zorla pek içmiyor. Kaşık da suluk da denedim. Ben de post açmıştım. Minik fincanlarla falan deneyin diyenler oldu ama onda daha da çok boğazında kalır.
balannesiii Aleynaydiiinnn boğulma yoktu ama oğlumda hiç sevmezdi suyu ağzına sürmezdi büyüdükten sonra pipetli suluk falan alınca sevmeye basladı smdi bitince mutfaga götürüyor beni doldurmam için😂
Aleynaydiiinnn Sevgilimmm Uöarım çözüm bulabiliriz, çok istemediği için ben de unutuyorum bazen vermeyi çok üzülüyorum susuz kalacak diye
busgokalp Benim oğlumda hiç su içmiyor herşeyi denemiştim en son çare demir ilacı sideferin şırıngasıyla az az ağzına sıkmakta buldum demeyin belki işe yarar
Aleynaydiiinnn busgokalp şırınga da denedim her şekilde boğazına kaçırıyor ama sideferin şırıngası daha farklıydı onunla da denerim teşekkür ederim
Sevgilimmm busgokalp yaa ben de deneyeyim. Teşekkür ederim iyi fikir oldu bu. Belki işe yarar. Onu görür görmez ağzını açıyor zaten
Aleynaydiiinnn Furug denicem aventin tüm ürünlerinden memnun kaldım zaten alacaktım ama erken olur içemezsin diye düşünüp almamıştım
Ssss Alıştırma bardağı da kurtarıcı oluyor . Oğlum o şekilde alıştı sanırım emmesi daha güzel geliyor şu an 1 yaşında pipetten hiç hoşlanmıyor
Aleynaydiiinnn balannesiii inşallah benim bebeğim de alışır acele etme alılır diyorlar ama hiç içim rahat etmiyor böyle
Ardabusraarhan Aleynaydiiinnn bizde aynı dertle baş ediyoruz canım. Benim oğlumda hiç içmiyor. Boğazına kaçırmak değilde istemiyor su içmek. Ama artık ek gıda aldığı için benimde su içmeyince içim rahat etmiyor. Bende emzirirken ağzına biberonu veriyorum. Öyle içirebiliyorum. Meme zannedip içiyor o zaman
Aleynaydiiinnn Ardabusraarhan benim bebeğim emmiyor biberona alışkın aslında ama su olunca biberonla diliyle itiyor. Birçok kişi avent pipetli suluk demiş onu bi denicem umarım işe yarar