Sedaemiralp Merhaba güzel anneler yalancı memeye bebeklerinizi nasıl alıştırdınız ben philips aventin smotiesini aldım bi türlü almıyor oğlum 1 aylık mememden hiç ayrılmıyor hep emmek istiyor alıştırmaya karar verdim tavsiyelerinizi bekliyorum 😊🤷🏻♀️
Aycannn Bende onu kullanıyorum diğerlerimi tutmadı hiçbir şekilde . Bunu da ağzında bi süre ben tutuyorum sonra o emmeye başlıyor arada ağzımdan atıp ağlıyor aynı şekilde yapıyorum.
Berra Aycannn benım bebegımde öyle alıyor ama bır 73 günlük oldu bır turlu tam kendısı almıyor ben tuttrunca bıraz alıp atıyor
deletedmom01 msraaa09 Ben ilk hafta verdim şuan uyuduğu zaman çok rahat oluyor. Tabi ugly esnasinda cikariyorum
msraaa09 deletedmom01 bnm şahsi düşüncem pek istemiyorum yalancı memyi anneyi emsin isterim en azından hiç değilse 40 çıkna kadar
deletedmom01 msraaa09 Tabii ki anneyi emsin ama mesela emzirdikten sonra uykuya zor dalıyor benim oğlum ağzı açık bir şeyler aranıyor emziği verince uyuyor benim de korkum damak yapısını bozuyor diyorlar ama umarım bir şey olmaz
KuzeyinAnnesii msraaa09 bazen o iş dediğiniz kadar kolay olmuyor malesef sürekli emzirme modunda dolaşamazsınız bi müddet sonra emzik niyetine kullanıyorlar ağrı yok sızı ypk alt temiz gazlar çıkmış karnı tok genede ağlıyorsa napcaksın sürekli memede mi dursun evin işi komple kaldı o yüzden malesef sizin bebeğinizd emzik ihtiyacı duymuyo olabilirsiniz ama genel olarak duyuluyor malesef
msraaa09 deletedmom01 doğrudur bende o yüzden istemedim zatn yalancı memeyi dmak yapısı bozulmaması amaçlı ama bebişda seviyosa ne ala 😇
deletedmom01 KuzeyinAnnesii Mesela meme de uyuyor yerine koyuyorum kalkıyor ama hala gözler kapalı uykusu var yani tekrar emzirmek yerine emziği veriyorum yatıyor
msraaa09 KuzeyinAnnesii uyku sorunu varsa bilmem bnm kendi düğünce biberonu hiç verkmek istemezdim hamileyken çantaya bile koymaya niyetim yoktu etrafımdakiler neolur neolmaz sen mamayla bineronu koy hastane çantana diye lazım olmicak ama yinede koyim hadi dedi dedikleri gbide çkktı sütüm gelmedi zor doğumdan kaynaklı kuzumun ilk aldıpı gda mama oldu 😔😔