damlamirhat Fatmabkdmr bebe yağı veya vazelini sür banyo yaptırmadan önce biraz beklet sonra yıka canım
Ogullarinaasikanne Fatmabkdmr dustan hemen once bebe yagini sürün bekletin 10 dk kadar bebek taragi ile tarayin yikayin. 2 3 kez tekrarlayin gecer
Alya112 Fatmabkdmr banyoya girmeden önce Hindistan cevizi yağ ile yağlayın 30dk-1 saat bekletin Konak tarağıyla tarayın sık dişli herhangi bir tarak olabilir Çan’ını yakmayın nazik olun. Sonra banyo yaptırın. Ayrıca mustelanın anti Konak şampuanını almanızı öneririm.
ElifAlmila55 Fatmabkdmr bebek yağı sür biraz şapka kullanaral beklet sonrasında incekonak tarağıyla tara hafif banyodan sonra düzelicektir. Yinr kalırsa aynı şeyi yap
Fatma_52 Fatmabkdmr benim bebegimde de vardi ve gun gectikçe yayiliyordu. Bebe yağı sürdum fircayla geriye dogru taradim. 1 saat falan bekletip yıkadım sabah geçmisti. Benim kizimda 1 defada geçti. Siz gecene kadar tekrarlayabilirsiniz. 1 ayi gecti daha tekrarlamadi
Aybersa Fatmabkdmr Benim bebede Hipp şampuan konak yaptı. Yağ ile temizleyip şampuan kullanmayi bıraktım. Sebamed sabun kullaniyorum 3 aydir yok şükür , sen de bir temizleyip şampuan sürme bakalim tekrarlayacak mi