yaseminblge Kraft kabin tipi bebek arabamız var. Daha doğrusu 2. El Bi araba. Temizliğini nasıl yapabilirim. Kullanan ya da daha önce bebek arabasını temizlemiş bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
birboncukannesiiii yaseminblge beyaz sabun su ve bez :) Balkonda da havalancak kurucak zaten. Mis gibi olur. Benimde pusetim 2. El. Bu şekilde temzledim. bu arada beyaz sabun atletlerden kakayıda çok güzel çıkarıyo 😂😂
Ata0905 yaseminblge silerek temizlik yapabilirsiniz. Dezenfeksiyon yaptırabilirsiniz oto yıkamalarda. Sakın kasayla beraber yıkama yoluna gitmeyin oksitlenme yapıyor kururken. Ben kosla ile su karışımı yapip iyice siliyorum duru sulu bez ile üstünden geçip balkonda havalandirip kurutuyorum.
Yasemin_06 Bu markadan yok bende ama cnm suya bingo oksijenli katip birazda pril onunla silebilrsin sonrada sade suyla tekrar durulama gibi sil kurusun cikan parcalarinin hepsineide cikarip.maineye at yika ben bebek arabamizi oyle yikayip temizliyorum
yaseminblge Açıkcası eşim tüm parçalarını çıkardı. Ama tentesinde bir sertlik bir de ayak ucunda Bi sertlik var. Kalın mukavvalsrdan olabileceğinden şüphelendm sanırım en mantıklı hareket silmek