Miracimm Merhaba güzel anneler sizlere bı sorum olucak bebeğim henüz 5 aylık bugün disi cikdi sizce ek gıdaya geçmeli miyim anne sütü veriyorum sadece kilosu filanda gayet iyi bide ek gıdaya geçerken sizce ilk ne vermeliyim
Deletedmom75 Miracimm Yoğurt.. Yumurta sarısı ama 3 gün dene öyle ver doyurmak değil zaten amaç yemeğe alıştırmak ve alerji durumu var mı görmek
Bebek2020 Miracimm hayırlı olsun. Sağlık kilo problemi yoksa ek gıda için bekle derim. Daha midesi hazır değil
gazel0606 Miracimm benmde üç aylık başladı salya eli sürekli ağzında göğsümü ciğniyor doktor jel verdi ama kullnamdım şimdi 4 ay 8 gün ne Zaman sonra çıkar 🙈
Goktugunannesiseda52 Miracimm Ya şaka gibi benim oğlum 10 gün sonra 20 aylık olucak daha 5 tane dişi var sizinki maşallah hemencecik çıkarmış ☺
Miracimm Goktugunannesiseda52 evet beklediğim bisiydi ama erken dis çıkaran geç yürür derler o yüzden biraz üzüldüm sahsen
Miracimm gazel0606 ben hiç doktora götürmeye gerek duymadım sahsen bu konuda çok araştırma yaptım ilk dişin pek bı sikntiisi yokmuş
Pamuk_seker Miracimm yoğurt yumurta sarisi cekilmiz ceviz pekmez tarhana corbasi Haslanmis kabak patates havuc bunlarla başlayabilirsiniz 3 gun kurali ile geriside gelir zaten büyüdükçe bakarsiniz netten doktora sorarsiniz afiyet olsun simdiden😇
Bebek2020 Miracimm evet zamanı var. Bende acele ettim kızımın gaz problemleri oldu. Kaka yapmada zorlandı
Miracimm gazel0606 sabırlı olun benim hiç beklemedigim bı zamands oldu salyasi akmaya baslsdi 3 aylıkken sonra kasimaya başladı ben dış kaşıyıcı aldım linç yermiyim bilmiyorum ama sürekli parmağımı isiriyodu damaklsriyls snra bı bakdim patlamış bugün yada yarın çıkar sizin diş bence