mevsimsmom Kızlar alan oldu mu acaba? Elbise arıyorum, alan gören varsa sayfa adı verebilir mi lütfen ❤️
Melikederinakinnn mevsimsmom modakidsten aldim canm ugurlu bebeninde cok guzel aklinda olsun lcw dede var 😂🙈
Elifduru11 mevsimsmom birde instagramda şirinbebe bergama sayfasında gördüm bnde almayı düşündüm hatta fiyatıda uygundu
Melikederinakinnn mevsimsmom modakidsin ki cok gzl hemde cok uygun 39 tl ydi sanirim elbiseli kemerli sapkali 😂
mevsimsmom Elifduru11 baktım ama bir şey göremedim Noel baba kıyafeti gördüm ya da zıbın falan link atar mısın
mevsimsmom Melikederinakinnn ben ondan istemiyorum canım bebeğime büyük ve bütün bebeklerde aynı kıyafet var
Prensessannemm Elifduru11 Cnm kızıma doğum günü için elbise alicamda banada onerebilicegiz bı sayfa var mı acaba?
Melikederinakinnn mevsimsmom sen nasil bsey istyosunki noel elbisesi var gormedinmi kiz bebekelre fln
Elifduru11 Prensessannemm evet canım instagramda takip ettiğim sayfalar var bakıp hrmrn yazıyorum size
asyasare mevsimsmom ben trendyoldan babyjoko isimli magazan jile elbise aldim visne curugu. ocakta kizimin dogum gunu icin aldim. sadece ama cok sık . bakin isterseniz fitilli kadife kumastan
mevsimsmom Melikederinakinnn Noel içerikli elbise istiyorum herkeste olan Noel şapkalı bir Noel baba kıyafeti değil . O sayfalarda da yok maalesef. Ben bandana ile farklı bir kombin yapmayı düşünüyorum