DogaLina Bhrcskn23 ben yapiyodum. yarik kundak yapabilirsin kollarini bagla belden asagisi serbest kalsin
Mom9 Bhrcskn23 yarım kundak yapabilirsiniz. Bende yapmayı düşünmüştüm ama gerek kalmadı çok fazla sıçramıyordu
Tgb1gl Bhrcskn23 ben de doğduğundan beri kundak yapıyordum ki hala yaparım. Fakat kalça çıkıklığı olduğu için yarım kundak yapıyorum. Benden tavsiye sende yarım kundak yap.
DogaLina Bhrcskn23 hayir tam kundak kalca cikikligina sebep olabiliyo. o yuzden yarim kundak yapilmali
Bhrcskn23 Mom9 hareket edince uyanıyor bebeğim ama kundakta nekadar doğru bilemedim o yüzden sormak istedim
Mom9 Bhrcskn23 tam kundağı önermiyolar. Sımsıkı yapıyolar birde o zararlı ama sadece kolları sarılan kundaklarda sıkıntı olmuyomuş. Hatta doktor ilk ay kontrolünde uykusu nasıl sıçrayıp uyanıyosa yarım kundak yap demişti tarif etmişti😊
Yukselyuksel İlk dogdugun günden beri yapıyorum halada uyurken yaparım çok daha uzun süre uyuyor. Ayaklari serbest bırakıyorum. Kundak yapınca uyku vakti geldiğini anlıyor üstelik.
MayaliPogacam Bhrcskn23 10 aylık olana kadar kundak yaptım çok faydasını gördüm.simdi döne döne uyuyo
zlmkcl MayaliPogacam Yanlış yapmışsınız ama. Dönmeye başladığı zaman, kundak yapılmaması gerekiyor. Ani bebek ölümü nedeni Allah korusun.
Woody Bhrcskn23 kundak yapılan çocukların geç yürüdüğünü okumuştum. 2 kere yaptım bu arada sadece. Hiç uyumuyordu. İşe yarar belki dedim. Yaramadı, çığlığı bastı 😀
MayaliPogacam zlmkcl ben dikkatli bir insan olduğum için sıkıntı yaşamadım çok şükür .dediginiz tabiki doğru olabilir ama benim kontrolüm altında olduğundan ve bebeğim o şekilde rahat ettiğinden devam ettim
birboncukannesiiii Bhrcskn23 sıcağa denk geldi yapamadım. Atletli durdu antalya sıcağında da olunca.. şimdide kolunun üzerine yorgan dahi istemiyo. önemli olan alıştırmak