Gnssareelmas Merhaba anneler . Kizim 20 aylik son gunlerde bisey farkettim ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Sinirlenip kizdiginda yada istedigi bsiey olmayincakendini sıkıp titretiyo uyariyorum oyle yapma diye ama yok olmuyo. Bizim gibi olan var mi
Fatosveaselbebek Gnssareelmas kizim 18 aylik bisey istiyor ya hayır kizim gel bak mama diyorum aaa bak ayisini gösterim mesela yada boyle arada mini anıma açarım bak kızım derim yok elinde bisey varsa direk fırlatıyor 🤣snr sehpam var zigon onu sallıyor 🤣çığlık atıyor hic bisey yapmiyorum geçmesini bekliyorum cunku gecici bi durum kendini ne derler kanıtlamak icin ben burdayım demek icin yapıyormuş uzmanlar dikkatini baska şeylerle cekin diyor mesela kizim cikolata cok sever her cocuk gibi onu versem hop ondan mutlusu yok ama onu da yapmiyorum zararlı diye bağırıyor ya ben susuyorum o sınırın geçmesini bekliyorum
NehirAsel Benim kızımda 20 aylık kriz anlarını dikkatini dağıtarak ve yaptıklarını görmemezlikten gelerek atlatıyoruz gündüzleri gayet keyifli mutlu fakat gece çok huzursuz son günlerde uyumak istemiyor saat başı uyanıp konuşmaya başlıyor
NehirAsel Mom079 bayağı konuşuyor 3 kelimeli cümle kuruyor son birkaç gündür gündüz tadından yenmiyorda gece tatlılığı çok göze görünmüyor🤭