Babymm Bu hafta ocean microfer kan damlasına başladık bugün kakasında az miktarda pembelik gördüm mamayla besleniyor mamasına katıp vermiştim damladan kaynaklı olabilir mi ?
Meri12 Babymm bende kullanıyorum ama direk ağzına damlatıyorum şimdiye kadar böyle birşey olmadı yaklaşık 2 Aydın kullanıyorum canım takipli doktoru varsa bi sor bence ✋
Gaaak Babymm bir haftadır kullanıyoruz. Bugün oldu ama oğlumun süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Diyetime dikkat etmeme rağmen neden bu kanlı kaka oldu diye kendimi yedim sabahtan beri. Acaba damladan kaynaklı mı gerçekten🤔
Babymm Arc1993 kan gibi değil böyle pembe gibi son anda çıktı yeni katmıştım mamasına içeriğinde vişne aroma verici yazıyor acaba o yapmış olabilr mi doktora sordum damla değiştirebilir takip etmek gerekir dedi ama bilemdim
Babymm Meri12 sordum canım mesaj attım damla değiştirebilir ama takip etmek gerekir dedi canım sıkıldı ya
Babymm Gaaak microfer mi canım nasıl rengi ? bizim pembemsi bi renk son anda çıktı anlamdım bende içinde vişne aroması mı ne yazıyor omu yaptı acaba dedim doktor damla değiştirebilir dedi takip etmek gerekir dedi
ErkekkAnnesii Babymm bende kullanıyorum kaka renginde yeşillik yapıyor ama pembelik yoktu ve yapmaz diye biliyorum kan mı peki canım
ErkekkAnnesii Babymm canım pembe olmaz kandır belki canım doktoruna söyle damlayı bırak bakalım olacak mı gene takip etmen lazım sebebinin ne olduğunu öyle anlayabilirsin yemeden içmeden olurmu bilemem başıma gelmedi bilgim yok ama gene takipte kal bence
defnemilam Babymm benim ocean demir damlasini 1 ay kullandiktan sonda kakada mukusla beraber az kan oldu doktor ara verdirdi birakinca olmadi bi dha suan kullanmiyorum malesef bir sey
Babymm defnemilam aaa hadi ya bizimde ondan mı acaba ya burda çoğunluk olmadı demiş ama sizde de olduysa bırakınca geçtiyse damladan olablr bizimkide rengi pembemsimiydi resim atabilirsem atıcam bakarmısınız
Babymm Gaaak resim nasıl atılıyor atayım bende bundan daha az mukuslu değil hafif var bakınca anlaşılıyor resim atabilrsem atıcam
defnemilam Gaaak benim hem de 1 ay kullandktan sonra oldu cok sacma degil mi sadce alerji mamayla besleniyor mamadan olmaz dedi doktor damlayi kesince gormedim bi dha kan .
Gaaak Babymm google a img yükle yazıp. Çıkan sayfaya yükleyin ve linkini kopyalayarak burada paylaşım