Irem22 Canım anneler bana ne olur güzel kokan uzun süre gitmeyen cokta pahalı olmayan yumuşatıcı önerir misiniz ? Bebeğime değil bizlere
Esilaninannesii Irem22 bingonun yumuşatıcısı üzerine tanımıyorum üzerinde bebek resmi olan varta bi harika 😇
Ahkukulivahkukuli Irem22 buna ben hemen yazayım canim hepsini denedim makinem de yeniydi. En son yüzbir indirime 8 tlye abc mavi yasemin kokulu aldım mis mis yumosa bingoya bin basar ne bana dua et valla bak. 😂😂
AybarsMoms Irem22 Yumoşun hanımelli olanı sarı renklisi maviside güzel ama favorim sarısı canım indirime girdiğinde 20tl gibi fiyatı oluyor ama kokusu uzun süre kalıyor ve gitmiyor hakkını veriyor fiyatının
Irem22 Ahkukulivahkukuli yaaa bir kaç kere aldım bıraktım aldım bıraktım dedim bunun ne kokusu olucak o zaman bir şansı haketti 😂 ederim dua tabiki
Ahkukulivahkukuli Irem22 bi dene canım bazen cidden herkesin kulandığı ise yaramıyor ben hepsini denedim yumostan tut vikinge kadar hemde fiyatı uygun yuzde yuz garanti veriyorum 😂😊
DuruE Mom10 ya herkes bunu tavsiye ediyor bende denedim ama hiç kalıcı değil pembe yumoş daha kalıcı makineden makineye mi değişiyor anlamadım
Simiyy Irem22 bana herkes sorar yumuşatıcın ne diye 😄 yumoş doğal özler serisi pamuk çiçeği ve vanilya. Çok güzel kokuyor tavsiye ederim
_Kardelen_ Bingo manolya bahçesi mükemmel bir koku bence ve cok kalıcı ben hep nevresimlerime onu kullanıyorum 4-5 gün en az nevresimden kokusu çıkmıyor bir şans verin derim 😚
Alinadefne Irem22 bingo kırmızı olanı abc kırmızı olanı. Guzel kalıcı ama en guzeli yumoş vazgecemıyorum.
Merve201119 Irem22 yumoş dogal özler vanilya kullanıyorum uc gun once yıkadım kıyafetim hala buram buram tatlı tatlı kokuyor bende ilk kez aldim bunu öncesinde yumoş hanımeli alırdım o da çok güzel ama artık vanilya kullanırım