Goktugmomm Kızlar 2 aylık bebeğim var kafasının arkası biraz uzun geniş gibi düzelir mi acaba neden öyle ki kafama takılıyor
Annevebebek Goktugmomm hareketleri arttıkça o kafasını top gibi yuvarliyor canım merak etme bizimde öyleydi düzelir
kubra_s Goktugmomm bizimde bir tarafa dogru yamulmuştu 7 aylık olmak üzereyiz neredeyse tamamrn düzeldi kafasınk oynattıkça düzeliyor
aysenur90 Goktugmomm kızımınki de uzundu sırt üstü yatır dediler hep yan yattı. 5 aylık olacak kendi düzeldi
meleksidelya Düzelir canım. Ebemiz bana kafasını her duştan sonra masaj yapar şeklide top tuttar gibi masaj yap demişti. Öyle yapa yapa düzeldi, tavsiye ediyorum deneyebilirsin.
Prensprenses2020 kubra_s şuan bunu okudum ve içime sı serpildi benimde oğlum 3 buöuk aylık tek tarafa dığtu yamuk doktor beyin ve sinir hastalıklarına yönlendirdi şekli düzelirmi diye
Serapo Bende Ayni dertten muzdaribim .inşallah iyi olur kafa yastığı aldım ama yatmıyor yan yatıyor. Dr normal dedi biraz mücadele etmemiz lazım sanırım
kubra_s Prensprenses2020 canım korkma bizide nöroloji beyin cerrahisi ffizik tedavisi her yere gönderdiler boşunaymış yani
Prensprenses2020 kubra_s bende vallahi geçen hafta fizik tedavisine götürdük kafasını da az tutuyordu 3 aylık tutar dediler oda kafası normal daha tutamaması dedi şekli için boynuna masaj yapabilirsin ama beyin cerrahına götür dedi randevu aldım gitmiyim boşa en iyisi