Masalimmmmm6161 Selam kızlar altı ayına girmek üzere olan bir kızım var ve yanımızda olduğunda yemek yediğimizde hep yediklerimize bakıyor ve ağzını şapırdatıyor içim gidiyor vermek istiyorum ama veremiyorum sizin bebişlerde aynı mı yoksa benim bebeğim mi sadece 👼🏻
Betlll Masalimmmmm6161 ayy ben kıyamıyorum bi bize bakıyo bi sofraya bakıyo yiyebiliceği ne bar diyip bakıyorum çok ufak bi parça veriyorum içim gidiyo o öyle bakınca 😩
Jrarya Masalimmmmm6161 ah benim kızımda öyle içim gidiyo ama gözlemlemesi açısından hep bizimle sofrada kendisi 😸
Arven10 Masalimmmmm6161 benim kızım 🙈🤗 hep bakar be yiyoruz ne içiyoruz gerçi artık 10 aylık yiyebileceği herşeyin tadına baktırıyorum sadece paketli gıda hariç mesela dün kuru fasulye yedi çok beğendi🤣🤣 bağırıyor vermezsem🤣🤣
Masalimmmmm6161 Betlll kesinlikle ya tadımlık meyve ve yoğurt vermeye başladım ben şimdi onurda sofra zamanı veriyorum ama sanki biliyor ya gene bizim yediklerimize bakıyor ☺️
Betlll Masalimmmmm6161 ana yüreği işte dayanamıyo bn ek gıdaya başladım bazen onunda öğnünü bizim yemek saatimize denk getiriyorum hep beraber yemek yiyoruz oda rahat ediyo bende 😁
Deletedmom090 Yaaa 😇 canım izleyerek öğreniyorlar yemek yemeye hazırlanıyorlar. Evet zor oluyor onlar bakarken yemek ama canları istediği için bakmıyorlar taklit etmeye çalışıyorlar.
Deletedmom090 Masalimmmmm6161 Aynen öyle. Ek gıdaya başladıysanız siz yerken verin onada mesela. Ama içiniz rahat olsun yani nerden bilcekte istesin canı. Onların iyiliği için annesi 🥰
Masalimmmmm6161 Deletedmom090 evet öyle yapıyorum ama gene de bizim kaşıklarımıza bakıyor yok zaten vermiyorum direnmeye çalışıyorum 😂😂
Jrarya Masalimmmmm6161 ahahajhah rahat yiyemiyosunuz dimi bazen kucak istiyo yemek yerken alıyorum o zamanda çatalımı bardağımı tutmak istiyo 🤗
Masalimmmmm6161 Jrarya aynen öyle herşeyi katıp karıştırmak istiyorlar uyutsam bile sanki sofraya oturduğumuzu anlayıp uyanıyor herkes diyor ki nasıl gitti bu kilolar ah ah bir bilseler 😂
Jrarya Masalimmmmm6161 aynı muhabbet bugün oldu kuzenim nasıl zayıflamışsın diyo e yemek yedirmiyo sakinse yemek yerken huysuzlaşası tutuyo uyuyosa uyanası ya da kaka yapası 😂 Ahh bi yaşlarına basaalar sağlıkl
Masalimmmmm6161 Arven10 maşaAllah allah bağışlasın bizde hayırlısı ile o aylara gelirsek bu sorun çözülecek galiba 😂😂
Masalimmmmm6161 Jrarya amin inşaAllah hayırla ve sağlıkla o günleri görelim de karın doyasıya yemek yiyelim artık 😂
[silindi] Masalimmmmm6161 Ahh benim kuzum da öyle, içim gidiyor resmen. Halbuki tok olduğuna eminim, çünkü önce onu doyurmadan su bile içmem.