Berinimmmmm Merhaba canım anneler burası benim için bebeğime daha iyi yetebilmek için hep umut verdi bana Salı günü bebeğim sol gözünden Katarakt ameliyatı olacak ve Allah’ın izniyle artık beni görmeye başlayacak üç aylık oldu ama sadece ışığa bakıyor çok sıkılıyor görmek istiyor onu öyle görmek çok zor en zor imtihan evlatmış rabbim bütün bebekleri hasta evlatlarımızı anne babasına bağışlasın. birşey sormak istiyorum bebeği katarakt olarak doğan var mı bizim gibi? Ameliyat olan iyileşen ne gibi zorluklar yaşadınız ? İnsallah vardır çünkü çok korkuyorum ya başaramazsak diye 😑😑😑😑
Makbuss Berinimmmmm Allah acil sifa versn nasil fark ettiniz cnm bunu soruyorm cunku 3. bebegim 18 gunlk ve buyuk iki kizimda 2 yastan sonra gozluk kullanmaya baslasi hep dua ediorm ins bu kizim takmaz diye biliyorm cok norml gozlk kullnmk ama iste anne olunca insn ayagina tas deysin ustemiyor Rabbim tum hasta cocuklarada sifa versn ins sizde hayrlsyla atlatrsnz bugunleri
Ymnfat Berinimmmmm merhaba benimde bebegime katarakt teşhisi konuldu nasil bir sürec oldu şuan ne durumdasnz
Ymnfat Gokcedgl bize 3 aylkksnnteshis konuldu ve bir hafta içinde direk amelyata alındı temizlendi katarakt simdi 2 yasında mercek takılacak onu bekliyorz ve bizim 2 göz çok zor bir süreç malesef çok geçmiş olsun şimdi ne durumdasnz ameliyat oldumu
Gokcedgl Ymnfat merhaba cok uzun zamn olmus siz yazali, umarim gorursunuz, evet ameliyat oldu su an gozluk kullaniyoruz, siz ? Lens mi gozluk mu kullandiniz
Ymnfat Gokcedgl Gokcedgl merhaba burdan bildirimde gelmeyince görmek mümkün olmuyo hem gözlük hem lensimiz var ama lensi taktrmıyo malesef hemen çıkartıyo daha çok gözlük kullanıyoruz 10 ay sonra mercek ameliyatı olacak
OznurCaglar Merhabalar, çok uzun bir süre geçmiş ama umarım görürsünüz. Mercek takılma sürecini ve sonrasını anlatabilir misiniz