Asyalara 56 gun once sezeryan ile dogum yaptim dun esimle iliskiye girdikten sonra pembe leke geldi sabah kahverengiye donmustu sonra durdu daha adet gormedim hic adetede benzemiyo gebelik belirtisi olabilirmi
ma9419 Asyalara muhtemelen yeni doğum yaptığın için ama ne şartta olursa olsun ilişki sonrası kanama normal değil doktora görünülmeli diye biliyorum. Bide 40 kontrolüne gittiniz mi
Deletedmom418 Asyalara dalga mı geçiyosun canısı 🤷🏻♀️ Bi günde döllnecekte yerleşme kanaması mı gelecek
Emineyilmazz Asyalara gebelik olsa bile ilişkiden hemen sonra belli olmaz canım en az 17 gün geçmesi gerek. Yani yaşadığın gebelik belirtisi değil. Yeni doğum yaptığının belirtisi
Asyalara ma9419 16 gun once iliskiye girmistik yani 40 imin ciktigi gun korunduk ama korkuyorum genede
Asyalara Mom19 nasil beyin yakan dogumdan sonra ilk iliski.40 imin ciktigi gun oldu aradan 16 gun gecti korunduk ama korkuyorum
Emineyilmazz Asyalara pek sanmıyorum korkma yine de değildir lekelenmeler çok normal daha devam eder yani
eylullbilginn Korunmadınız mı. Etkili bir yöntemle korunun korunmuyorsanız her ay kendinize bu sıkıntıyı oluşturacağınıza. Ayrıca yeni yeni rahim toparlanıyor oldukça normal bir durum.