Mom091 Mom14 ben bir de almıştım bunlardan. Sistemin köpeği olmuşum haberim yok. Dava edeceğim hepisisini🚬
Mom078 Mom091 😁 gıyamammm bak bugun de sayemiz de bişiler öğrendin 😂 ben ilk meme terbiyesini duyduğumda oha demiştim 😂
Mom091 Mom078 sağolun iyi ki varsınız canlarım💋 o şey miydi? Hani memeler sönüyor birden süt boşa akmamaya başlıyor falan. O muydu? Değilse de bozuntuya verme bugünlük yeter çünkü😁😁
Mom091 Mom14 2-3 kere kullandım durmadı içinde hiç kıyameti koparmıştı. Bende karşı komşuma vermiştim bak 1,5 yıl olacak hala getirmedi. Unutmuştum hatırlattın bana😁
busramerve Mom14 hiç sorma emeklemeye başlamadan önce de sırt üstü yatar terse doğru iteklerdi kendini😂😂
DefneMiray_26 Mom14 3 bucuk aylik koymaya başladım yani 10 15 gun once suan yürütmeye basladi yavaştan
Mom14 DefneMiray_26 3,5 aylıkmı 😳 çok erken omurgası için hiç sağlıklı değil duruş bozukluğu olur aman dikkat et çok tehlikeli ama ☹️
Minikprenseselo Mom14 bnmde oyleydi canm ne 1 adim ileri nede 1 adim geri yapiodu smdide dursuramioz yernde 😁😁