Minikprenseselo Mom14 bn 6nci ayda gunde 5 dakika faln koydum sevmedi daha sonra 1 ay faln kullanmadm ondn snra severek yurumeye basladi
Zeynepinannesiii Mom14 7 aylıkken yavas yavas koydum. Ilk zamanlar fena degildi az az yürüyordu simdi depar atacak yürüteçle uçuyor mübarek 😂 suan 1 yaşında arada kullanıyorum eğleniyor yavru kuşum 😀
Mom091 Mom14 6. Ayda yürüteçe, 7. Ayda da örümceğe koymuştum. Yürüteçi daha çok seviyordu kızım canım
Minikprenseselo Mom14 bnmde oyleydi canm ne 1 adim ileri nede 1 adim geri yapiodu smdide dursuramioz yernde 😁😁
CemreKerem35 Mom091 farkı nedir yürüteç ve örümceğin. Ben yurutece örümcek de deniliyor diye biliyordum
Mom091 Mom14 örümcek sabit olana deniyor diye biliyorum ben. Bizimki kapıya asmalıydı işte yerinde zıplayıp duruyordu boş boş😄
CemreKerem35 Mom14 ben 7 aylıkken kullandım evde uçuyordu çocuk resmen 😅 10 aylıkken de bağımsız adım atıyordu.
Mom078 Mom091 Örğümcek sabit durmaz tekerlekli heryere gider farkı oturaklıdır yürüteç ise tutunarak yürür oturamaz taaaammı😂
Mom078 Mom14 7. Buçuk aylıkken koydum 2 güne alıştı fişşek hızıyla uçuyor yengeç gibi yan yan gidiyor 😂