Antalyali Bu postu arkadaşım icin açıyorum bebeği 7 aylık 11 kilo anne sütüyle besleniyor ailesinde obezite sorunu olanlar.var o.yuzden tedirgin.sorum şu bebeği tombik olanlar büyüdükçe normallesti mi genelde yoksa öyle mi kaldilar
tospikannesii Antalyali oğlum 4.5 aylık kilosu 8500 😂 boyu uzun allahtan, bende sorun olur mu diye düşünüyordum, obezite mi olacak diye sordum doktora, mama kullansaydı düşünebilirsin ama anne sütü alıyor sadece sorun olmaz dedi
elizabeth Antalyali anne sütüyle beslenenlerde obezite tehlikesi olmaz diyolar ama bilmiyorum ki benim kızımda yeni 7 aylık oldu 8 kilo 🤷♀️
Mom9 Antalyali şuan anne sütüyle obez düşünülemez ama ek gıda zamanı yedikleri içtikleri dengeli olmalı ailede öyle bir sorun varsa
Zhnce Antalyali 7 aylik bebek ek gidaya geçmiştir diye tahmin ediyorum o nedenle kilosu fazla geldi bana Obezite sorunu varsa ailede dikkat etmesinde fayda var Hareket ettikçe kilo alımı yavaşlar diye bi durum var fakat cocuk istahliysa yemeye de devam eder Kilodan dolayi hareketleri kisitlanabilir
kokusudalin Bizim büyüdükçe kilo alımı baya yavasladi ve eski tombikligi gitti ama masallah baya kilolu yani genetiginde de varsa doktor ona göre yedirmenizi söyler
Antalyali Ek gıdaya pek iştahlı değil yani hala.aktif emiyor bizimki daha kilolu doğmuştu ama bu bebek iştahlı doğdu üstlenip.basta memeyi tutmuyordu sonra bi tuttu bi daha birakmadi