diloska çıldırmak üzereyim her gece ağlayarak uyutuyorum deli gibi uykusu var gözlerini kasıyor ama yok dalamıyor ağlaya ağlaya 1 saati geçiyor uyutmam ne kol kaldı ne boyun. aynı durumu yaşayıp çare bulan var mı gözünüzü seveyim
Deletedmom131 diloska Bizde öyle bugün 5te basladi aksam 9a kadar agladi uykusu var dalamiyo memede ayakta hoplata hoplata zor uyuttum valla çıldıracaktım
Hande89 diloska bizim de 5 aydır aynı problemimiz var birara düzelir gibi oldu şimdi tekrar başladı. Çözüm bulamıyoruz bizde
Sumos Kaç aylık bebeğiniz önce sebebini bulmak lazım neden ağlıyor gazlımı burnumu tıkalı açmı uyumakmı istemiyor
diloska Sumos 4 ay bitti tok gazı da çıktı burnunu da temizledim bugün zaten her banyoda temizliyorum ama uyumak istemiyor kesinlikle
Gulsahemir diloska doktorunuza diş ile ilgili sorun eğer uygun görürse diş jeli veriyorlar rahatlatıcı geçmiş olsun tekrar
Sevda6767 Biz 4 gün sonra 6 aylık olacaz hâlâ uykularimiz sıkıntılı. Özellikle gündüz uykusu yok. Şu sıralar disten midir nedendir dediğin gibi uykusu olduğu halde uyumuyor. Çare bulan varsa beri gelsin. Yarın iş başı yapıyorum ve hâlâ uyuyamadık :( :(