Zilifmom 1ay 20 günlük bebegim kilosu iyi ve geceleri bazen 3 yada 5 saat uyudugu oluyor uyandırıp beslemelımiyim yoksa zaten kendı uyanıyor o zamanmı beslemelıyım ?? Uzmanlar bu konuda ıkıye ayrılmıs 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Minikprenseselo Zilifmom acikirsa uyanr canm uyandrma bna doktor brk demsti kndi uyannca yedir sen uyandrma demsti
Busegokce Zilifmom biz 5 aylık olduk. Hala iki defa kaldirip doyuruyorum karnını. He rne kadar doktor hayır kaldırma artık dese de🤦🏼♀️ çünkü sabaha kadar aralıksız uyuyor, uyanmiyor. Kan şekeri düşmesin, en azından 3 ay bitene kadar kaldırın.
Canannn38 Zilifmom 3 saati geçirmemelisin Sarılık olur yoksa benim bebeğimde öyle oldu doktor uyandır demişti
Zilifmom Happygirl8 misal gece 11 lerde emziriyorum ve uyuyor bırdaha 3 lerse uyanıyor sonra ıkı satte bır falan uyanıyor
Happygirl8 Zilifmom ya 4 saat var ama sonra 2 saatte bir uyanıyorsa o onu tolere de edebilir aslında sarılığı yoksa 🙆♀️
Happygirl8 Busegokce maşallah bizimki 5 ay 17 günlük çok uyanıyo gece ya, 🤦♀️ keşke ben de siz gibi kendim uyandırmak zorunda kalsam 🙆♀️😃
Busegokce Happygirl8 olsun yahu sabredin, bugünler gelip gececek. Büyüdüklerinde bugunleri nasıl ozleriz eminim. Sağlıkla buyusunler🖤
Zeyzeyka Zilifmom bende bu kararsızlığı yaşadım doktorumuzda kaldırmayın dedi ama içim el vermedi açıkçası 2ay 6 günlük 3 ya da 4 saati geçirmeden uyandırıp emziriyorum 3 aylık olduğu zaman bırakırım kendisi uyanır ama şuan küçük diye düşünüyorum. Zaten uzuun uzuun emmiyor biraz feragat edebiliriz bence uykumuzdan