Aybo Yusuf20 5 ay 20 günlük, en son 7500 67 cm Di, on gün önce, rota 2 doz ve bir doz menenjit yapıldık, süt alerjimiz vardı diyet açtık, huzurumuz yok gece uykumuz yok, öyle işte 😊 bide bugün havuç püresi verdim azcık
Mom095 Yusuf20 tam 5 aylıkken 8600 68 cm di.🧿 Şuan 5 ay 16 günlük oldu 🥰 yavaştan tadımlara başladık. Yoğurt elma muz armut bal kabağı tattı şimdilik. Destekli kucağımda oturtmaya başladım.
kayrashn Yusuf20 5 ay 2 günlük en son 4 ay aşısında tartılmıştı 7700gr 71 cm di. Henüz 5 ay kontrolüne gitmedik🤷🏼♀️
canimoglum_2020 dün kontrolümüz vardı 154 günlüğüz 7500 kilomuz 66 boyumuz ve biz ek gıda stardı verdik doktorumuz oturtabilirsiniz dedi kan verdik demir damla başlamak için önümüzdeki ay başlayacağız rota aşımızın ikinci dozunu olduk böyle işte ☺️
Yusuf20 canimoglum_2020 biz demir damlası sağlık ocağı 4.ayda başlattı o zaman bu zaman kullanıyoruz.6.ayda kansızlık var mı tekrar kan veriliyormuş.
Yusuf20 Aybo bende havuç püresi veriyorum aynı bizimde öyle.uyku düzeni var ama sık uyanıyor diş sıkıntısı var.5 ay 4 günlük ev tartısı ile 7 kilo,68 cm gram bilmiyorum.erkek bebek sizce normal mi?
BrcnBlgn Aybo Diyeti nasil actinz ilk ne ile basladinz ve alerjisi devam ettigi halde diyet acmaya devammi ediosunuz benm oglumda alerjikte
Aybo Yusuf20 normal canım normal, artık az kilo alıyorlar hareketlendikleri için, biz bu ay 400 gr aldık
Mom095 Yusuf20 bende azar azar tattırıyorum zaten. Hatta muz yiyince kabız oldu hemen kestim vermedim. Biraz şöyle 6 aylık olsun o zaman başlıycam öğün olarak vermeye ☺️ Yeterki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil 🌸
canimoglum_2020 Yusuf20 benim doktorum hemen başlatmadı gerekli görmedi bunay kan verdik bidahaki ay başlamayı uygun gördü günde bi çay kaşığı üzüm pekmezi ver dedi kabız felan yapıyo bidahaki ay başlayalım dedi