Miray-2020 10 aylık olduk bir türlü alıştıramadım denemediğim şey kalmadı bizimle yatıyo bu seferde sürekli emmek istiyo yanımızdan nasıl ayırabilirim , ne yapabilirim var mı önerileriniz
Burcem Miray-2020 benim ki beşiğinde uyuyor da kalkıyor onu nasıl aşacam bilmiyorum yanımda yattığında beni gördüğünde geri uyuyor ama Beşikte göremeyince uyanıyor 😑 6 aylık ve yanımda durdukça daha çok emmeye düştü. Yenidoğan dönemine döndük
Sule77 Miray-2020 ah ah kendini öyle güvende hissediyor bnm bebeğim doğduğundan beri hep beşikte yatardı ama suan hasta üç gün yanımda yatırdım çok ateşliydi uyumayıp sürekli basında bekledim kendi de kucağımdan inmek istemiyordu şimdi alıştı beşiğe koyunca on dk sonra uyanıyor.aslında beşiğe alıştırma yolu aynı güveni orda verebilmek mesela uyuyarak koyduktan sonra sürekli sırtına pışpışyaparak yanında olduğunuzu birkaç kez hissettirince tekrar uyur dediler ben hastalığımz bitince yapacağım yanında daha fazla uyuyor aslında işime geliyor benşmde ama sonradan zorlar sizde bi deneyin ama kararlı okun bi uyanmasında beşiğe koyup bi uyanmasında yanınıza alırsanız ağlamaları şiddetlenir yanınıza gelmek icin
File351047 Miray-2020 benim bebeğimde aynı yatağına koyunca saat başı kalkıyor yanımda yatarsa güzel uyuyor bu arada 11 buçuk aylık
Miray-2020 Mrsde05 inşaALLAH o kadar zor ki ben ısrarla emzirip yatırıyorum ama çığlık çığlığa ağlıyo yanıma koyunca uyuyo
Miray-2020 Burcem bizimkide aynı düzeltemiyorum emzirip koyuyorum kalkiyo yanımda uyuyo yerinde pış pışlıyorum elimi çekince ağlıyo ne yapıcaz bilmiyorum. Ama sen uyku eğitimi videoları falan izledin mı bide o şekilde dene çünkü daha küçük senin bebeğin bu aralarda eğitimle 10 güne düzelir diye düşünüyorum
Burcem Miray-2020 ahh denedim canım hatta çok da güzel ilerliyorduk 5. Ayımızda güzel de saat belirlemiştik acıkınca uyanıyordu ama 6. Aya girince aşıdan sonra komple değişti huyuda uykusuda 🤷🏻♀️
Miray-2020 Sule77 çok geçmiş olsun Rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin. Emzirip yatırıyorum 10 dakika en fazla yarım saat uyuyo kalkıyo piş pişliyorum elimi çekince ağlıyo tekrar emziriyorum yatıyorum bu şekilde devam ediyo ama yanımda o kadar kolay uyuyo ki asla beşikte uyumak istemiyo. Gündüz bile asla tek kalmak istemiyo beni görmeyince ağlıyo nasıl bir düzen oturtucam bilmiyorum
Sule77 Miray-2020 amin çok sağolun .anlattıklarınız bizle aynı bnm bebeğimde 10 aylık ve suan çok yoğun ayrılık kaygısı var oyun oynarken yada otururken yanından kalkmaya yeltendiğiöde ağlamaya başlıyor bu malesefki ayrılık kaygısından dolayı ve bu sebepten uykularıda etkiliyor internette bugün okudum muhtemelen sizinde öyle bubu aşmak zamana kalmış bişey bol temas bol emzirme ama uykuyu yine de bölüyor tekrar uykuya döndürmeye calısın ben mesela uyuyunca 10 dk gitmiyorum yanından kalksa da beni görüyor birkaç uykudan sonra düzeldi o onu bırakmadığımı görünce birde 30.dk da uyanıyorsa hep 25. Dk sa gidip okşayıp hafif uyanıklık verip tekrar pışlayın döngüyü öyle atlatabiliyor zamanla valla yapa yapa eğitimci bilgilerine döndü bilgilerim😂