Hatice1344zm Arkadaşlar 26 gunluk bebeğimde kasık fıtığı varmış stres yaptim heralde süt inmedi bir türlü ne yapmalıyım
Oykununannesii12 Hatice1344zm bizim de 40 günlükken ameliyat oldu şu an 2 aylık. Kız bebekti ama bizim fıtık sol yumurtalıktaydı
Berat35 Benim kide 2aylikken ameliyat oldu korkma korkulacak biseyi yok canım hatta ilk oğlum 6aylikken acil ameliyata alinmisti
Oykununannesii12 Berat35 kontrole gidince doktor ameliyat yeri iyi olmuş ama sağ tarafta belki tekrar oluşabilir dedi anlayamadım
Hatice1344zm Oykununannesii12 bizimki sağ tarafta doktor hem yumurtalik hem fıtık yan yana dedi .1 yasinda kesin yumurtaliktan da ameliyat olacak dedi hayırlısı Allahtan
Hatice1344zm Stres yaptım üzüldüm süt inmedi normalde gayet iyiydi ama sut yok anda Oykununannesii12 yok gelisme olmadi bakiyoruz doktor kontrol et surekli dedi .ameliyat şu an yasak dedi 3 ay sonra gel dedi bakicaz artik
Oykununannesii12 Hatice1344zm nasıl yaa anlayamadım bizim de işte sol yumurtalık ta dedi aldik fıtığı dedi. Sağ tarafta da belki tekrardan oluşabilir dedi anlamadim bende bişey
Hatice1344zm Oykununannesii12 virüsten dolayi ameliyahaneler kapali dedi cok acil olmadiktam sonra yapmiyolarmis canim yani