Nuripekduru Bizde mama+meme gidenlerdeniz ilk doğduğunda sarılıktan dolayı hastanede kaldı o sıra aptamil vermişlerdi kutuyuda bana verdiler onu denemiştik. Sonra doktor hip kullanabilirsin dedi ama bebişim pek sevmeyerek içiyodu. En son bebelac gold aldım sevdi gibi çok şükür hiç biri ters tepmedi. Sizler hangi mamayla ilerliyosunuz keşke şöyle deneme mamaları olsa da kullansak görüyorum bazı annelerin çöp oluyor ee mama fiyatlarıda malum 🙀
Defneaselinannesi Bebelac gold 1 kullanıyoruz biz. Meme+mama kullanıyorz. Çok memnunum canım tavsiye ederim🌸
Nuripekduru Defneaselinannesi bizimkide goldu daha çok sevdi sanırım. Birde anneler akakçe de mamayı en uyguna bulacağınız fiyatları sıralıyor bazı mamalar eczaneden daha uyguna bulabilirsiniz
Nuripekduru DefneRana3881 aynen bende suyu ısıtıyorum belki toz daha iyi eridiği için ağzına pütür pütür gelmiyodur ılıkta tam erimeyebilir 🤗
DefneRana3881 Nuripekduru yok aptamil kullandım bi süre o sıvı karıştrmadan direk içiriyosun onu da ılık içmiyordu hatta bazen sütümü sağıp veriyorum onuda ısıtıyorum 😊
Hafsazumra72 Benim kızımda bebelac ı sevdi hâlâ da onu kullanıyoruz 7 buçuk aylık şimdi mama +meme 😀bizimki de
Edalhan HiPP ile başladık sma kullandım bebelag bir kutu kullandım şimdi hero baby 1 kullanıyorum çok şükür memnunum bebeğim de severek içiyor kilo alımı iyi mama fiyatı da uygun geçen gün indirimdeydi bayağı 5 kutu aldım 🤣🙈
Nuripekduru DefneRana3881 hazır likit süt pluyor markette görmüştüm 200 ml şik şeklimde satılıyor değil mi?