Fatma9438 Sevgili anneler merhabalar, 10 aylık kızım var grip oldu ardından öksürük başladı uykularını bölen uyumasına bile müsade etmiyor nefes alamıyor burnu tıkalı onerebileceginiz yöntemler var mı ???
demetersoy Fatma9438 hiç yaşamadık geçmiş olsun inşallah. Ceviz içindeki o ismini unuttum onu kaynatıyorlar. Çok iyi geliyormuş öksürüğe. 10 aylık artık içebilir sizin bebeğinizde. Benim oğlumda 10 aylık. Ihlamur filan verin.keçiboynuzu özü pekmezi verin sabahları 1 çay kaşığı. Bol su içirin. Sırtına bağrına ılık sıcak havlu koyun. Ateşi varsa dikkat edin tabi koymayın. Allah şifa versin inşallah hemen geçsin gitsin. Bildiklerim bunlar 🤷♀️🤲
Mira61 Fatma9438 keçiboynuzu pekmezi bir kaşık ver öksürüğe iyi gelir ve otribebe ile damla atıp burun aspiratörü ile çek iyi gelir
Filizderit Fatma9438 tahinin ustundrki yagi icirin ve gun icinde sogan suyu limon ve zeytinyagi icirin gribi icin cnm ve burnunu acin fizloloji damlayla rahatlar ayaklarina vix sur bebek icin olanlardan biz hep oyle yaptiz buhar varsada buhar yaptirin
mihrosum Fatma9438 sureklı 2 saate bir 3 saate bir serum fizyolojik. Soganı ikiye bol ve ıcıne karanfillerı batır cocugun odasına koy gecer annesı
Fatma9438 demetersoy Ağzına bir damla dahi bsey veremiyorum öyle çaresizim zorlayınca da daha beter ağlıyor :((
Fatma9438 Filizderit buhar veriyorum evet Allah ona bsey demiyor oyun sanıyor ama iş yeme içme konusunda kıyamet kopuyor
[silindi] Fatma9438 cevizi kırdığımızda tüm çıkıyorya beyin gibi içindeki kahve Bi perde var cevizlerin tüm durmasını sağlayan onu çıkaracaksın 5 6 tane çıkarsan yeter çay bardağına sıcak suya koy demlensin biraz sonra biberonuna doldur içsin bu kadar
Hcreymen Bnmde oğlum 10 aylık geçen lerde aynı öyle rahatsızlandı öksürük oldu tereyağına erit bi tatlı kaşığı sonra içine yine aynı miktarda pekmez köy icir gün içinde yavaş yavaş çok iyi geliyo ama bizimki ilerledi ben doktora falan da gittim
Elifim46 Fatma9438 geçmiş olsun Öksürük çayı Bir dilim elma Bir dilim ayva Bir tutam ıhlamur Bir tane çubuk tarçın kaynatın bir çay bardağı su koyun iyi gelir inşallah .birde uyurken yastığının başına soğanı ortadan kesip karanfil batırıp koyun nefes almasına yardımcı olur ☺️
nursocum Fatma9438 öksürük şurubu var organik onu ver canım birde küçük bir soğanı rendele bi çay kaşığı şeker dök üzerine suyu çıkana kadar 1 saat bekle onu içir bebeğine benimki 8 aylıktı yaptım geçti annem yapmamı söyledi bize de hep öyle yapmış