gezgin Ozgeruya benim kızım 5.5 aylık ve dönmüyor. yüz üstü durmayı da hiç sevmez. sizin nasıl oldu , birden mi dönüyorlar acaba çokmerak ediyorum
gezgin Serap02 yani ben aslında kafama takmıyorum . bence kendilerini hazır hissettiklerinde yaparlar. ama döndüğünü görmek beni çok mutlu ederdi. şunu merak ediyorum, dönebilen bebek = daha erken emekleyen bebek mi demek ? şuan desteksiz 1 dakikaya kadar oturabiliyor bebeğim . oturmadan sonra mı oluyor emekleme acaba ? @Mom095
OzgE_K DefneMiray_26 maşallah kuzuya okuyun nazar olmasın 🧿 benimki 5 ay 9 gğnlük hala dönemiyor bi Umut bekliyorum 😂
Bsrsn Benim oğlumda 3 aylık dönmeye başladı 3 gün sonra 8 aylık olacak koltuğa orta sehpaya tutunup kalkıyor 😊
Elifim61 Ozgeruya Benimde oğlum dönmeye başladı o kadar ilginçtir ki bir tek sağ tarafına dönüyor diğer tarafına dönemiyor. 4 ay 20 günlük dönmeye başladı.
gezgin Kavruuukk 😅 kıyamam ona . her bebek çok farklı gerçekten.. kendilerini hazır hissetmeyene kadar hiç bir şey yapmıyorlar
ipekkizimm gezgin bizde oyle oldu tam 4.ayda dönmeye basladi dondukten sonra surunme asaması geliyo emeklemeye hazirlaniyo. Tam 5.5 da da emeklemeye basladi yani 1.5 ayda emeklemeyi ogrendi. Emekledigi andan itibaren de tutunup kalkiyor. Gercekten herseye kendileri karar veriyorlar ne zaman isterlerse o zaman oluyor 😊
gezgin Esram54 ben de çok mutlu olurum dönerse.. her şeyi deniyorum ama yok. yüz üstü koyduğum saniye başlıyor çığlık atmaya 🙄 😅 ben de zorlamıyorum, kendi haline bırakıyorum. elbet vardır bir bildikleri 😅
YasemiNYagmur1 Ozgeruya ne kadarlık ki yaa benim kız 4 ay 11 günlük ama yan dönüyor bayaa daha tam dönmedi
OzgE_K gezgin benim oğlumda öyle 5 ay 9 günlük sadece yana dönüyor tam dönmüyor yüz üstü yatmayı sevmiyor göbeğinin üstüne koyunca ıhlıyor resmen çocuğum 😂 kolu altında kalınca onuda çıkartmıyor dönmüyorda geri ne zaman dönecek merak ediyorum.
gezgin OzgE_K 5. ay kontrolünde doktora henüz dönmüyor dediğimde sorun değil demişti. boynunu tutuyor, oturabiliyor ve çok sosyal bir bebek demişti.😍 ben de kafama takmıyorum dönmesini, tamamen ona bıraktım 😅
DefneMiray_26 OzgE_K sagol cnm inşallah seninkide doner en kisa zamanda gec olsun güzel olsun hee bebek farklidir
OzgE_K gezgin bende sordum evet sorun değil kendini ne zaman hazır hissederse ozaman döner dedi. Destekli oturabiliyor başını tutuyor yüz üstü yatıncada başını kaldırıyor ama henüz dönmeyi beceremiyor zamanla sanırım her bebek farklı yapıda sonuçta sağlıklı olsunlarda 🤲🏻