Kalimbanne Ne zaman Google a pastacı kreması yazsam muhallebi tarifi çıkıyor yok mu içinizde bunun aslını bilen
Buuskii Kalimbanne Merhaba, youtube da bir kaç güzel tarif var ama ihtiyacım olduğunda Dr.Oetker pastacı kreması kullanıyorum ya ’da kenton hem hızlı hem basit:)
kivirciginannesi Kalimbanne ben biliyorum canım kursta öğrendim. 7 y.k şeker, 5 yk un, 4 su bardağı süt, Pişir kapatınca vanilya ekle, ölçü fazla dersen azaltabilirsin :)
Aselhafsa61 Kalimbanne ben kendkm yapıyorum bir krema guzel oluyor deneye bilirsiniz 4 su bardağı süt 3 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 bardak seker 1 yumurta sarısı vanilya bi kasik tereyağı 4 yemek kaşığı kadar cig krema koyuyorum pisirdikten sonra ayrı bi yerde kremsanti yapıyorum sonra bunun içine döküp miksere vuruyorum baya lezzetli oluyor
Kalimbanne Aselhafsa61 BurakAlp seydaac kivirciginannesi Buuskii hepinize teşekkür ederim canlarım hepsini deneyeceğim 🥰
BurakAlp Karpatya tarifinin kremasını yapın mutlaka inanılmaz bir pasta kreması. Nefis yemek tariflernde var
BurakAlp Kreması için; 2 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 5 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 adet yumurta sarısı 2 paket vanilya 125 gr tereyağı. Margarnde kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Googledan bakın görüntüsüne birebir aynı oluyor kaşık kaiık yiyorum yapıp
bir_pasa_annesi Kalimbanne cnm bu pastacı kreması dediğin su pastaların ara katlarında olan krema demi
Sevde123 Kalimbanne instgramda bir tutam lezzet sayfası var Kübra pelvan adında bir hanımın. Tarifleri çok güzel. Zamanında kendisi de pasta yapıp satıyordu kremasının tarifini vermişti bende denedim gerçekten muhteşemdi. Onlarca Krema tarifi denediğim halde en çok beğendiğim ve beğenilen o oldu Bi bakın isterseniz
bir_pasa_annesi Kalimbanne hm bari bende alayım tarifini hazır pasta gibi olsun bayılırım hazır pastaya😋😋😁😁