Duygu-eylul Merhaba hanımlar 1.5 yaşında kızım var gündüz uykusunu çok rahat uyuyor ama gece asla saat 1-2 den önce uyumuyor sizin bebeklerinizin uyku problemi varmı
Seherronya Duygu-eylul gündüz uykusundan kaçta kalkıyor ? Belki geç kalktığı için gece uykusuna dalmakta zorlanıyodur. Benim kız 14.30 da kalkmış oluyor akşamda 21.30 da gece uykusuna geçiyor. 15 aylık
Mom10 Duygu-eylul Benim kızım da 15 aylık gündüz uykusu 1 buçuk saat doğduğundan beridir de gece 9 gibi uyur bu bir rutin haline geldi. Gündüz uykusunu çok uyuyor olabilir mi? Ya da sabahları geç uyanıyor olabilir mi ?
Duygu-eylul Seherronya 1 de öğle uykusuna yatırıyorum 2.5 gibi kalkıyor acaba gündüz uykusunumu kaldirsam
Seherronya Duygu-eylul düzeniniz bizimle aynı siz erken uyutmayı denediğinizde uyımıyor mu ? Benim kızda 11 -12 gibi yatardı gece ama ben 21.30 da uyutmaya başladım tabi hemen alışmadı kalktı ama pes etmedim kalktıkça geri yatırdım şimdi alıştı artık uyuyor o saatte
Duygu-eylul Mom10 sabah 8 de uyanıyor doğduğundan beri uyku problemimiz var 19 aylık oldu artık bı düzen kuramadım hala
Duygu-eylul Seherronya valla kaç kez yatırıyorum kalkıyor 9.30 da falan uyucak halay çekerim maşallah bebeğinize darısı başımiza